Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Фемили излага со соопштение κонтρа упρава и самата ќе пρодавала само 500 κаρти и повеќе не ќе можеле да влагаат а што аκо има повеќе од тоа на κој начин планиρаат да им забρанат влез? Κога упρавава не ги пушта од дρуги места па дај неκа се договоρат тотално ме збунија:toe:

Имате среќа што имате паметни луѓе што уште се замараат во групата и размислуваат правилно :icon_mrgr:

Не знам како може некој да мисли дека ова е паметен потег на управата на МЗТ. Еве јас не сум од Аеродром а цел живот играв за МЗТ, значи повеќе од една деценија, сега моментално работам во клубот и ете сакам ко неутралец да отидам и да си гледам дерби, и сеа нема да влезам зашто не сум од Аеродром... Мислам ЛОЛ, која е логиката да пуштаат само со лични карти и тоа за жителите на Аеродром... :yid::yid:

Убаво вика Сабја, тапа е што МЗТ може со вакви потези да ги изгуби навивачите кои не се од Аеродром, а верувам дека со уште некој ваков глуп потег може тоа да се деси. Нормално не сите, али да почне да се намалува бројот на истите.
И искрено не знам како ќе го регулираат ова со личните карти, мислам дека каша попара ќе се направи се. У курац да одат, не може едно дерби да помине како што треба, без глупости и срања.

Хаха кој дебили. Еве јас сум од Струмица и не навивам ниту за МЗТ ниту за Работнички и сега не можам да гледам дерби зошто на некој дебил му дошла идеа да го уништи дербито, браво!:aplauz::facepalm:

Нашата трибина независно ќе функционира како и секој пат досега. Она што ќе го направиме е следното: Ќе бидат отпечатени 500 влезници за нашиот дел на трибината и истите ќе се продаваат во пабот и пред нашата трибина пред почетокот на натпреварот по цена од 100 денари. Тие карти ќе бидат наменети исклучиво за Фамилѕ Аеродром и само со нив ќе може да се влезе на нашата трибина! Сите останати кои немаат од тие влезници нема да можат да влезат во копот и затоа апелираме сите НАВИВАЧИ да го поддржат овој наш потег. Да нема забуни за парите ние ова не го правиме за да докажеме некому дали е добро или не да биде бесплатен влезот туку го правиме затоа што мораме: имаме кривични пријави со кои се соочуват неколку наши членови и сите пари ќе бидат искористени за адвокати и за плаќањето на нивните казни. Тоа се наши браќа, другари од трибината и на некој начин соборци кои 12 месеци нема да можат да го гледаат МЗТ Скопје во живо заради добиените забрани и минимално нешто што можеме за нив да направиме е една финансиска инјекција од ваков тип. Ние сме трибина, Фамилија, ние сме единка и мораме секогаш така да се однесуваме, и во добро и во лошо!
giphy.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom