Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Цρнец да им го забоρави у гз на сите денесκа што навиваа пρотив мзт

Ова копиле Николовски колку ме нервира, толку да нема желба за овој спорт, незнам зошто сеуште е во тимот.
2 минути играше што сакаш да направи? Лучич игра 35 минути, дава едвај 5-10 поена со 10% шут и никому ништо, да ти ебам хејтерот глуп !!

Иначе прв пат гледам гостинска навивачка група да биде побројна од фемили, и тоа гробари од куманово и велес.....

Кај Кире не е што он не добива шанса него проблем е што нема желба за играње и докажување.

Тешко ке може црнец да ги задоволи повеќе од половината во Јане Сандански:D.
Иначе Шеховиќ одигра одлично синоќ,додека Цветковиќ и Синовец многу потфрлија.

СИМОНОВСКИ ПОВТОРНО ВО „ПОГОН“

По повеќемесечна пауза, македонскиот репрезентативец се враќа на утрешниот дуел со Металац.
(y)

СИМОНОВСКИ ПОВТОРНО ВО „ПОГОН“

По повеќемесечна пауза, македонскиот репрезентативец се враќа на утрешниот дуел со Металац.
(y)

Тоооаа се бараше, таман да влезе у форма да ги напуни "своите" ;)[

Денес не ја гледав цела утакмица неможам да зборам за поединци нека каже друг , ама крајот последните минута и нешто ги гледав . Добро нека ми каже некој зашто нашиот ИДИОТ од тренер не им кажа прајте фаул па после напад за нас него го остаи Николовски и овој на среќа му влезе :mad::mad: . не ми криво што изгубивме зошто сезонава во АБА е отидена у курац , криво ми е што имаме дебилен тренер .

Супер натпревар имаше Самарот, ама тоа е... секој меч по некој е во топ тимот на колото, ама џабе, кога како колектив никако да им тргне.

па не е тренер јончевски, статистичар е
што сакате повеќе.

Оваа утакмица на негова душа иде, можеше барем продолженија да се извадат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom