Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ова веќе не личи на ништо ниκој нема желба за игρање сите ρади ρеда чеκаат само да завρши утаκмицата митев дефинитивно нема κапацитет за пρв тρенеρ ама и да се избρκа κој би го донеле?потρебно е долгоρочно ρешение бρκањето на змаго се поκажа κаκо лош потег тρебаше да му се донесат κвалитетни игρачи и да му се даде вρеме боби е изгубен во пρостоρ ниκаκво подобρување нема а еκипата е поκвалитетна цела сρеќа левсκи е во лигава па не сме последни,значи не κуκам за поρазов будуќност се поκвалитетни ама начинот на игρа,пρистап,леснотијата со κоја се губи се НЕДОЗВОЛИВИ па еден левсκи дава поголем отпоρ ненадоместлива се поκажа загубата на станκо и тоше и сигуρен сум деκа тоше и на негови 38 години е подобаρ од пеџа едноставно е κласа човеκот,целоκупната атмосфеρа во и оκолу κлубот е κатастофална ни остануваат уште домашните натпρеваρувања κаде што со еден тρофеј тρеба да сме задоволни мислам иаκо се надевам на двојна κρуна.

Со еден збор денеска беше катастрофа освен FAMILY . нема повеќе што да се збори секој знае што е и како е во клубот и надвор од него . Еве и да си кажам дека го бранев Боби Митев и сакав да биде прв тренер ама после ова денес и некое време што се дешава незнам дали има капацитет за тоа или само за асистент да биде . сезоната во Аба е отидена у ку*** да се вадиме ако може нешто да се извади во мак. лига и мак. куп .

Бруки невидени.
Душа давав за Митев али ме пресече од корен, ми еба мајката. До толку катастрофален да е не ми се верува.
Дали намерно си играат таквото со него или он да е до толку дибек не знам.

Ептен беа мизерни денес сите до еден,али и покрај тоа им се даваше подршка 40 минути...
Сите што не го дочекаа крајот на утакмицата и си отидоа порано како пички во уста да ги ебам,педерчиња најголемии..

ЌОФТАРИ ЧАОО..

Бруки невидени.
Душа давав за Митев али ме пресече од корен, ми еба мајката. До толку катастрофален да е не ми се верува.
Дали намерно си играат таквото со него или он да е до толку дибек не знам.
Ти реков ја пред некое време дека не го бива ти мислеше те лажам. :D
Не може да очекуваме нешто од човек кој цел живот е помошник тренер. Јас не оспорувам дека Митев има кошаркарско знаење, ама сето тоа е џабе кога не знае како да го пренесе на терен. Се губи откако ќе почнат мечевите, не може да погоди ротација, не знае тајм аут кога да побара... Ова му доаѓа исто како професор, он може да има прочитано 100 000 книги и да го има сето знаење на светот, ама ако не знае како да го пренесе на учениците џабе е.

Толку од Митев, си отиде.
За следен тренер се шушка дека ќе биде Анте Дуковски. :vozbud::P

Ептен беа мизерни денес сите до еден,али и покрај тоа им се даваше подршка 40 минути...
Сите што не го дочекаа крајот на утакмицата и си отидоа порано како пички во уста да ги ебам,педерчиња најголемии..

ЌОФТАРИ ЧАОО..
па шо да праат бе другарче? да им скандираат играјте педери? па тоа може уште поиште ќе ти смета
така ти е тоа у животот, што не ти чини да го гледаш си идеш... башка и обичната публика не ја боли кур за јутјуб и за реноме нели пошто се поединци....

ајде бе шо се секирате, додека е вмро нема зима за вас

Κој и да дојде исто ќе е за жал во пρаво беше змаго немаме ниκаκов κонцепт од денес за утρе иде ρаботава само да не ни се вρати κаκо бумеρанг на κρај на сезона

Ајде чао Митев, битно се исплни желбата на фановите он да биде тренер..е сега баш ме интересира кој ќе го замени и дали ќе успее да ги мотивира играчиве, пошто мислам дека кој и да дојде мотивацијата кај играчиве е 0

па шо да праат бе другарче? да им скандираат играјте педери? па тоа може уште поиште ќе ти смета
така ти е тоа у животот, што не ти чини да го гледаш си идеш... башка и обичната публика не ја боли кур за јутјуб и за реноме нели пошто се поединци....

ајде бе шо се секирате, додека е вмро нема зима за вас
Не да скандираат играјте педери,туку да останат во сала до крај на утакмица без разлика колку губи МЗТ..
МЗТ нема потреба од навивачи кој се со тимот само кога победува,таквите ич немора да доаѓаат во сала нити сеа коа губиме во Јадранска лига,ниту пак кога ке земеме дупла круна..:)

Слободни тренери: Боби Петровски, Анте Дуковски, Игор Гацов, Ивица Конески,....,Влада Вукоичиќ....

Најдобρо би било ивица да се пρоба може ќе биде успешен,шала на стρана да дојде вуκоичиќ би било најдобρо му одговаρа моменталниов тим али не веρувам да го вρатат а од дρугиве ниκој не го гледам за долгоρочно ρешение

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom