Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Premnogu znacenje mu odavate na Zivce tuka....Zivce e zavrsena prikazna..koj go ebe...

Dajte podrska malku za Mitev i za igracite. Mi teknuva deka i ne taka odamna imavme mizeren kvalitet i mizerni igraci a pak odevme na utakmici, peevme 30 min pred utakmica i uste 30 min posle utakmica, sme davale podrska na igracite i von sala i nikad ne sme gi pcuele nasite, a veruvuvajte bile pogolemi drva i od zivce....\
Vo momentov treba da ja vratime hemijata megju igracite i nas navivacite. Potrebno e malku povekje verba, poglolemo trpenie, na sam natprear da im se pokaze na momcite deka nie sme podgotveni da gineme za niv i oni za nas, za klubot za boite...Porano na sekoj protivnicki kos, nie sme grmele uste pojako, so koj eden Crna Trajkovski dobival motivacija za igra i borba...DA bideme malku samokriticni a ne non stop da ,,glumime doktori za kosarka,, i da kazuvame koj cini koj ne cini, koj igra odbrana, koj ne pomagal od strana i slicni sranja...
Ponedelnik se igra so Metalac ekipa sto ke ja dobieme samo ako momcite izigraat agresivno,borbeno i pozrtvuvano, a NIE nasiot del od zadacata, pritisok i pesna, go odrabotime maksimalno...

DO SMRT KE BIDAM PLAVO BEL

Со металац влезот е бесплатен се со цел да имаат солидна подρшκа момците од тρибина дајте неκа не зјае салата да ја наполниме што повеќе победата е многу важна металац не е наивна еκипа.
На сρпсκиот фоρум за аба лига читам не ставаат во исто ќоше со левсκи и задаρ да им поκажеме деκа уште сме озбилна еκипа κоја може да им замρси сметκи буκвално на сеκој!
И НЕΚА ЗНАЕ ЈАДΡАНОТ.....

Реалноста вели дека сме во ист кош со нив, за жал. Колку и да нејќеме да го прифатиме тоа, со моменталниов играчки кадар тоа е максимумот.

Прееска го видов Един Бавчиќ во Тренд на плоштад. Најверојатно со него се преговара затоа што не ми се верува со некој друг клуб да преговара он, освен ако не е член на некој од другиве клубови а јас да не знам за тоа. :D

Прееска го видов Един Бавчиќ во Тренд на плоштад. Најверојатно со него се преговара затоа што не ми се верува со некој друг клуб да преговара он, освен ако не е член на некој од другиве клубови а јас да не знам за тоа. :D
Igra za sigal pristina

3,20 за металац у спортлајф.. стави пари земи пари :свиркам:

Многу лошо засега, да не е Цвеле, ептен тешко ќе оди..[DOUBLEPOST=1416257104][/DOUBLEPOST]Диксон .. :pos:

Последно уредено:
Овој ли беше тренерот со муда?
Тешка мизерија се МЗТ, во моментов од пола екипи би изгубиле во Македонска лига, а камоли на Јадранов...

Само Цветковиќ и Фемили на ниво. Стојановски и Шеховиќ влагаат во ритам. Со право заслужуваме епитет фенерџии. Пола тим треба да лета. Некој пиша пред скоро време дека ќе сме биле шести. Какви бакрачи. Металац ни го зема здравјето на домашен терен. СРАМОТА

Последно уредено:
Катастрофа, умрениот Металац успеа да извлече полн плен, незнам до толку ли не допре подршката од Фемили до играчите, центрите катастрофа, ни во офанзива ни во дефанзива, секоја топка ја фаќаа под рекетот, среќа за МЗТ што половина од тие напади ги испромашија инаку резултатот ќе беше друг.
Дамјан и Шеховиќ се враќаат во ритам, Лучиќ и Маринковиќ катастрофа, подобро да не ни играа.
Не е до тренерот, 5 тренери се сменија и никако да се дојде до добри резултати, друго нешто не функционира во тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom