Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Κаκо што успеав да го слушнам ивица више нема паρи за нови игρачи седев над него. И мислам деκа ρече за зивче деκа зима мала плата,иначе што е ρаботава со зивче ќе го бρκаат?

Зивче е наводно повреден, што јас чисто сумњам поготово што после слабите партии конечно во Белград добро бил извреѓан, а плус што се играше во малата сала па знаеше што го чека.

А иначе далеку од тоа дека Зивче зима мала плата ;)

sea drugar mi kaza mu izvadile parola da se izgubi, i coekot si se izgubil :)
garant sea se kae sto letoska ja odbi ponudata na sparsi i popovic

Е мило ми е што му извадиле парола зашо е стварно непотребен во тимов , нека иде нека игра негде по соседствово , или у некој наш клуб од типот на Гоце , Водњански :D

Parolata mislam bese "Zivce picko, odi si !". Ali kako sto kazav pogore, mislam deka nemoze zivce da si odi poradi toa sto e domasen igrac, a veke ima 6 stranci, taka da ako dojde stranec mesto nego, bi bil beskorisen vo mk liga, a sloboden dobar domasen igrac, nema.

Боље никој да не игра него Зивче....катастрофа е , се плаши буквално ништо добро не изигра

Parolata mislam bese "Zivce picko, odi si !". Ali kako sto kazav pogore, mislam deka nemoze zivce da si odi poradi toa sto e domasen igrac, a veke ima 6 stranci, taka da ako dojde stranec mesto nego, bi bil beskorisen vo mk liga, a sloboden dobar domasen igrac, nema.

На таа позиција ги има Симоновски и Дамјан така да нема биде ништо штетно.

zaimXCV.jpg

еве ја сликата што ме расположи уште сабајле :D

sea drugar mi kaza mu izvadile parola da se izgubi, i coekot si se izgubil :)
garant sea se kae sto letoska ja odbi ponudata na sparsi i popovic
Па него не треба да му вадиш парола или да му кажеш да се изгуби, он под дифолт е изгубен откако игра кошарка.
Ја најмногу се смеев кога непосредно по неговото потпишување прочитав што изјавил. Нешо беше у стилот абе дојдов во МЗТ затоа што имаат шампионски амбиции иначе тешко дека ќе дојдев. Баш добро си пишал, сеа сигурно се кае што ги одбил Спарси и Поповиќ. :pos:

Па него не треба да му вадиш парола или да му кажеш да се изгуби, он под дифолт е изгубен откако игра кошарка.
Ја најмногу се смеев кога непосредно по неговото потпишување прочитав што изјавил. Нешо беше у стилот абе дојдов во МЗТ затоа што имаат шампионски амбиции иначе тешко дека ќе дојдев. Баш добро си пишал, сеа сигурно се кае што ги одбил Спарси и Поповиќ. :pos:
„Среќен сум што потпишав договор за МЗТ Скопје и со нетрпение очекувам одново да го облечам дресот на оваа екипа. Очигледно е дека амбициите се големи, доволен доказ за тоа е доаѓањето на Змаго Сагадин за нов тренер, а од раководството добив уверување дека во следниот период ќе бидат доведени и уште неколку квалитетни засилувања. Целта е јасна, да се продолжи доминацијата на домашната сцена, а воедно и да се обезбеди уште подобар пласман во АБА-лигата. Нема да биде лесно, тимовите и во македонското првенство и во АБА-лигата се посилни во однос на лани, но верувам дека со напорна работа ќе успееме да ги реализираме зацртаните цели. Во меѓувреме добив интересни понуди од екипи од Полска и од Франција, но сепак се решив да останам во Македонија поради приновата во семејството што ја добив пред неколку дена. Убедливо најконкретни од сите домашни клубови беа челниците на МЗТ, со кои постигнав договор за едногодишна соработка, со можност истата да биде дополнително продолжена“ – изјави Зивчевиќ за ЕКИПА по официјализација на неговиот трансфер во МЗТ Скопје.

Проблем еден му кажале дека е квалитетно засилување, проблем два што не прифатил за слепците (ако постојат) во Полска или Франција, проблем три и најважен МЗТ ќе плаќа и пенали ако го раскине договорот, проблем четири ќе настане ако му го продолжат договорот.

Луѓе, дали некој од вас што беше на утакмицата со Гоце делчев имаше проблеми со очите вечерта? Со неколку луѓе што биле зборев, сериозни проблеми имале, наводно кварцните лампи у сала ги заборавиле уклучени. Сериозни последици може да имаат осетливи луѓе.

Ајде некој центар некоја трансфер бомба да слушнеме :)
Луѓе, дали некој од вас што беше на утакмицата со Гоце делчев имаше проблеми со очите вечерта? Со неколку луѓе што биле зборев, сериозни проблеми имале, наводно кварцните лампи у сала ги заборавиле уклучени. Сериозни последици може да имаат осетливи луѓе.
јас имав, ми солзеа многу и ме болеа утредента ..... :place:

Нема паρи МЗТ за нов центаρ таκа да не веρувам деκа ќе го потпишат поповиќ или било κој κвалитетен центаρ[DOUBLEPOST=1416009069][/DOUBLEPOST]Иначе знае неκој κаκо е цвеле со повρедата?

Нема паρи МЗТ за нов центаρ таκа да не веρувам деκа ќе го потпишат поповиќ или било κој κвалитетен центаρ[DOUBLEPOST=1416009069][/DOUBLEPOST]Иначе знае неκој κаκо е цвеле со повρедата?

Баба ти финансово у клубот си ?

Го ρазгледувам пρофилот на зивче и читам изјава негова за еκипа пρед тρи години "мзт чеκаше да ми падне цената па да ме потпише" и следи κоментаρ мајстоρе не си ја паѓај цената за таκов тим κасно ги увидоја твоите κвалитети а и на κиρе. :pos::pos::pos::pos:
Ќе се отρујам ВΡВОТ е ова!
Κој дебил е зивче не е можно:facepalm::facepalm::facepalm: ама изгледа повρзан е со ивица па ќе го тρпиме[DOUBLEPOST=1416089173][/DOUBLEPOST]
Баба ти финансово у клубот си ?
Не тρеба да си многу паметен за да го сватиш тоа;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom