kako be bez vrska se bunele navivacite mene toa stvarno ne mi e jasno. nema navivac na planetava sto ne bi se bunel posle vakvo izigruvanje i ebenje u zdrav mozok. Ne postoi zbor be na kraj kraeva sto bi dolovil kako se izigrani navivacite i mzt kako klub.
Jane e dom na MZT, a rabotite momentalno stojat taka da oni ispadnaa stvarno kiradzii koi ke igraat vo sala na RK Vardar, bukvalno u nivna sala, cela oboena vo nivni boi, so nivno logo i tn i tn.
I ne, za ova ne e kriv nit Samsonenko ni nikoj od kaj niv tuku toj sto vo ime na MZT kako klub i vo ime na nivnite navivaci udril potpis na dogovor koj ova na Sams mu go dozvoluva. Da, toa sto go pravi Samsonenko moze da se narece samo neeticko, pedersko, provokatorsko i slicno, seedno, ama dogovorot toa, papirot hartija kade stoi negov potpis, toa mu go dozvoluva i toa e toa. Batalete toa videoto kakvo bilo i kakvi stolcinja bile planirani, si imas papir hartija tamu stavas klauzuli u dogovor koj toj sto go potpisal mora da gi pocituva, i samo toj papir ti e vazecki i nisto drugo, stvarno neznam kako toj sto go potpisuval dogovorov ne go zemal ova u predvid, toa ti e klasicno neznaenje i neserioznost od koj MZT kako klub mnogu moze da pati, zasto vaka se skvernavi celata istorija na timot i navivacite, fakt.
Da ne gi zemes ovie raboti u predvid vo dogovor so prevara kakva sto e Sams stvarno treba da si glup i naiven, sega sve zavisi od dobrata volja na rusinot koj ko sto gledam muva ne go lazi.
Do dusa sega neznam kako stojat rabotite vnatre i dali nekoj odgovoril na baranjata na Family, moze i im se izleglo vo presret ali ne veruvam, cisto sumjam, ja razbrav vnatre planirale i da farbaat zidovi u crveno crno, logo golemo na vardar da ima i tn i tn.
I daj navivacive na Vardar neka ne si go rugaat klubov i komiti ko navivacka grupa so sitenja i glumenje ludilo niz netov koga i sami se svesni deka ova ne e u red, ako nisto drugo bar neka ne se sitat, toa mi e jedina zamerka za niv, aj nekoi random faci provokatorski turi mu kurot, net e im se moze, ama gledam i lugje od komiti sto se mavaat vo gradi za ova sto mi e vo najmala raka kontradiktorno so ogled deka i oni se napateni mnogu radi vakvive gomnarii vo zemjava.