Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.mktickets.mk/к-к-мзт-скопје-аеродром-к-к-работничкиДа не има некој инфо во колку часот почнува првиот натпревар утре и каде може да се купат карти?
Многу јасно дека не смее да се пее, го јадевте 50 разлика, не знаевте што да пеете и свртивте на Албанци а у... а и на крај гарант ФА ќе го јадеа и ќе беа казнети со 2 утакмици без публика и титулата пак немаше да биде прославена во сала.KAKVA BRUKA CPB PEE ABRE MAKEDONCE A VASIOT VODAC ZABRANUVA DA SE PEE E MOJ CUDESEN NARODE
druze jas bev na neutralna i ic k.. ne me bolese koj ke tepa dojdov da gledam kosarka ama koa trebase neso da se napravi za makedonija fa potkelkna i cpb go imaat praveno istoto ama dodeka si se jademe sami drugite ke ne ebatМногу јасно дека не смее да се пее, го јадевте 50 разлика, не знаевте што да пеете и свртивте на Албанци а у... а и на крај гарант ФА ќе го јадеа и ќе беа казнети со 2 утакмици без публика и титулата пак немаше да биде прославена во сала.
Одлука на место, а тоа што со вас идат Албанци на трибина е друга работа.[DOUBLEPOST=1401226792][/DOUBLEPOST]Да додадам само за Рајковиќ копилето што ги прави сите непотребни тензии, не сака вниманието да биде према него туку на тоа како судиите демек суделе лошо. Па во било која лига ти денес ќе јадеше суспензија бе ало!!! Година дена и тоа.
Само кај нас може да поминеш неказнето за дивеење и отурнување на судии.![]()
Па со кој да пееш бе, со тие продадени души шипци што зимаат на трибина? Не фала.druze jas bev na neutralna i ic k.. ne me bolese koj ke tepa dojdov da gledam kosarka ama koa trebase neso da se napravi za makedonija fa potkelkna i cpb go imaat praveno istoto ama dodeka si se jademe sami drugite ke ne ebat
Има милион работи кои што можат да се направат за да се обединат македонците против шугавите, во сала со пцуење освен штета за тимот и групата ништо не можеш да направиш.druze jas bev na neutralna i ic k.. ne me bolese koj ke tepa dojdov da gledam kosarka ama koa trebase neso da se napravi za makedonija fa potkelkna i cpb go imaat praveno istoto ama dodeka si se jademe sami drugite ke ne ebat
Не сум член на ФА, али со право не пееа дечките. Па на минатото дерби со цпб имаше луѓе од шверцери со нив на трибина...баш заради ова скоро повеќето македонски групи и не ги почитуваат ЦПБ повеќе...druze jas bev na neutralna i ic k.. ne me bolese koj ke tepa dojdov da gledam kosarka ama koa trebase neso da se napravi za makedonija fa potkelkna i cpb go imaat praveno istoto ama dodeka si se jademe sami drugite ke ne ebat