Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Помина дербиво што помина,ги измочавме у секој поглед :D
Следна утакмица ни е со Куманово у петок у 17 и 30 во Борис,али во тој термин треба да играат и Вардар-Металург у истата сала,па треба да видиме кој е грешка сегаа :D :D

Помина дербиво што помина,ги измочавме у секој поглед :D
Следна утакмица ни е со Куманово у петок у 17 и 30 во Борис,али во тој термин треба да играат и Вардар-Металург у истата сала,па треба да видиме кој е грешка сегаа :D :D
Вие од 9 вечерта ќе играте изгледа. Ако не сменат нешто до тогаш...

Веќе не ми е интересно да ги дупам фановите на Работнички, ова преминува во сурова доминација. Најмомент на утакмицата беше кога копилето Соколов му се пушти на Цветковиќ. Еј 93 годиште детето, го поминуваше како сака, си играше курот со него и овој од нервоза зема ќе се тепа. Сељак смрдлив, многу ме нервира. Браво за Чеко, Гече, Цветковиќ, Дејвис и Синовец, одлични партии пружија.

Луѓе само што е со Дамјан нека ми објасни некој, човекот како да има изгубено фокус над самиот себе... Во ред е да се деси и слаба партија, и слаби партиИ, ама прееска го даваат во крупен кадар и некако ко изгубен ми делуваше, како да има некои внатрешни проблеми... Од она што го играше лани до ова сега има светлосни години разлика.

Луѓе само што е со Дамјан нека ми објасни некој, човекот како да има изгубено фокус над самиот себе... Во ред е да се деси и слаба партија, и слаби партиИ, ама прееска го даваат во крупен кадар и некако ко изгубен ми делуваше, како да има некои внатрешни проблеми... Од она што го играше лани до ова сега има светлосни години разлика.
Ова е проблемот :cool:
1005823_10151888004613035_1266971520_n.jpg

Одлична игра денес, лабава победа без многу замарање. Гечевски класа невидена на овие простори, мило ми е и за Дамјан, малку да си ја поврати самодовербата.

За наредна сезона финансиер и Самсоненко ?
Има нешто вистина во ова ?

За наредна сезона финансиер и Самсоненко ?
Има нешто вистина во ова ?
Да он ќе е, али не ко у Вардар што е, него ваљда споредна улога ќе има. Инаку и он ја финансираше новата сала, таму ќе игра ЖРК Вардар, а можно е и мажите да играат. Сеедно, добредојдени ќе бидат неговите пари, колку и да се. :)

Уше мислите дека Русинот дава толку пари ?

Кожув - МЗТ Скопје 95:99
Одлична победа на гостински терен против Кожув, сега при евентуално финале со нив ќе си имаме 1:0 предност. (y)
Според статистикава што ја гледам имале многу луд натпревар кошаркарите на Кожув, 17/28 за три поена што е и главната причина разликава да е толку мала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom