Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Сеад е добар играч,Цвеле ке е вишок,нешто налик на Оташевиќ,игра само добра одбрана,организација и поени нема.

Среќна нова година на сите навивачи на МЗТ,заедно да славиме годинава дупла круна,а од наредна сезона со малце појак тим да атакуваме на ф4 во аба:D

Timov vi e boranija. Ni se znae koj igra, koj ne, i zosto ne igra.
Seriozna e povradata na Markovski ? Zabelezav deka e na kolenoto, greota za deteto.

Timov vi e boranija. Ni se znae koj igra, koj ne, i zosto ne igra.
Seriozna e povradata na Markovski ? Zabelezav deka e na kolenoto, greota za deteto.

Иако победија некако не личат на тим,ептен се измешаа картите,не се знае ни кој јаде ни кој плаќа веќе.

Најголема цена ќе платат македонските играчи.

Ништо сега нека прават тим за следна сезона.Гечевски,Чековски,Оташевич и Лучич може да се очекува дека им е последна сезона во МЗТ додека Костовски веќе треба да е отпишан.Тоа би требало да ослободи доволно пари.По мене би сакал да видам ваков тим.

5/4 : Самарџиски,Маринкович,Николовски и Младеновски
Бекови : Шехович,Дејвис,Синовец,Дамјан,Марковски
Плејови: Цветкович,Стаич и некој скап искусен плеј што знае да повлече и да го разигра тимот.

Со носењето на еден куп срби се губи смислата на играњето на тимот во АБА лигата. Мислам дека замислата околу МЗТ беше конечно да се развијат нашите играчи, а не второкласни срби.

Мене најмногу ме нервира што тој Шеховиќ вчера дојде, Кејд и компанија си шутираат по 20 шута мајтап си играат, Дамјан на клупа седи, АМАН БЕ!!!

Со носењето на еден куп срби се губи смислата на играњето на тимот во АБА лигата. Мислам дека замислата околу МЗТ беше конечно да се развијат нашите играчи, а не второкласни срби.
За жал, во право си. Наместо да добијат шанса, Костоски, Стајиќ, Арсовски и Младеноски, а и некој друг македонец, се носат копуци од типот на Рејнолдс и компанија:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom