- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
http://sportclub.mk/кошарка/категор...или-аеродром“-испратија-порака-до-македонците
Глупа порака, не им требало...
Глупа порака, не им требало...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аеродромци повеќе се гетоизирани отколку сложни, а другото е што можат да напишат, камо сите македонци да живеат во чисто етнички средини, тоа е еден голем плус за нив.Што е толку глупо во пораката ? Ко божем да не е така !
Аеродромци повеќе се гетоизирани отколку сложни, а другото е што можат да напишат, камо сите македонци да живеат во чисто етнички средини, тоа е еден голем плус за нив.![]()
Мислам дека пак ќе биде џабе,онја што сакаат да гледаат кошарка секако ќе идат.Ако некој не сака џабе е све,секако ако не игра Мзт со некоја јака екипа,па да може да си напраат некоја слика за на фб,да се пофали на другарчињата.![]()
Нека ги пуштат од другата по 50 денари картите, да се полни салава. Или двајца за пеесче![]()
Па баш во таа смисла се "сложни"Аеродромци повеќе се гетоизирани отколку сложни, а другото е што можат да напишат, камо сите македонци да живеат во чисто етнички средини, тоа е еден голем плус за нив.![]()
![]()
Нека ги пуштат од другата по 50 денари картите, да се полни салава. Или двајца за пеесче![]()
Не знам колку била карта за натпреваров али ја стварно не разбирам по колку сака народов да бидат картите, без пари?? Па да го ебам што ќе им сменат 50 или 100 денари у животот, сигурно нема да се осиромашат ако ги дадат за да го гледаат клубот кој го сакаат и за кој навиваат. Ама гнаса народ сме, и без пари да ги стават картите скапо ќе ни биде, гарант маана ќе најдеме.
Мене лично далеку ми е Борис од дома па затоа поретко идам во сала да ги гледам, а и повеќе преферирам на ТВ да гледам утакмици за поубаво да го следам натпреварот, со успорени снимки, статистики и ред други работи. Ама за тие што се бунат стварно е срамота, нема резон да се тера таков муабет.
Чиста провокација му е коментарот на тој што го читираш. Нека каже он од која група е колкава бројка имаат на утакмиците.
Мене искрено не ми требаат 6000 "навивачи" кои идат на успех, на силен противни, да грицкаат сончоглед, да свират и пцујат по играчите на секоја грешка и итн.
Се знае тие што сме во сала 2000-3000 луѓе идеме за МЗТ и во победа и пораз.
ФА браво, изгрмивте денес. 300-400 луѓе се слуша како 1000.
Види, во ред е клубот да си има свои навивачи, тие се нивниот шести играч, ама има луѓе кои што навиваат за МЗТ а не се во Фемили и притоа сакаат да го гледаат својот клуб во живо. Што правиме со тие? Не може никој да им го ускрати правото да гледаат меч на својот тим во живо, ама па и барањето на карти за без пари не иде некако.