Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Епилог од минатото коло...

rbYmpXX.png

На Кире мислам дека листот му е повреден,не е нешто посериозно,за Оташевиќ проблем е зглобот.Го свитка вчера повторно кога се лизна дур ја играше таа неговата одбрана,лошо делуваше според неговата гримаса ама ќе го опорават брзо.
Да се цитирам само...посериозна била повредата на Кирца и сепак станувало збор за вкрстените лигаменти-коленото.Не се знае дали се скинати(не верувам дека се бидејки одеше на клупа,не личеше така ама којзнае) но доколку се скинати тогаш ќе биде надвор и од репрезентацијата бидејки мора да оди на операција и ќе биде подготвен дури таму во август..
Извадок
„Ако се скинати лигаментите тогаш Николовски нема да може да игра за репрезентацијата летово. Ќе биде потребна операција, а таа прво бара едномесечно мирување, а потоа период на рехабилтација. Во тој случај, Кире би бил подготвен за тренинг дури кон крајот на август што, сепак, ќе биде доволно за да влезе здрав и подготвен во следната сезона. Но, не сакам да прејудицирам ништо, ги чекаме последните мислења на стручњаците по што дефинитивно ќе знаеме на што сме“, дополнува Николиќ.

Денес го сретнав Николовски се враќаше ваљда од преглед(зашто носеше картон од не ми текнува која клиника) и сам одеше без никакви помагала или помош од други. Малце само кривеше на лева нога иначе ок изгледаше.Мене не ми изгледаше да е во сериозни болки кога оди. Дури не ни изгледаше ко да го боли дур оди :)

na pipan ne mu treba za da odi...

Поентата ми беше дека мене барем ми изгледаше како да не е посериозно повреден.Незнам дали ако има скинати лигаменти ќе може да се движи без никакви болки

Поентата ми беше дека мене барем ми изгледаше како да не е посериозно повреден.Незнам дали ако има скинати лигаменти ќе може да се движи без никакви болки
Со скинати лигаменти нема да може да ја помрдне ногата,теорија нема сам да оди.Лигаментот ги поврзува коските,ако е скинат...курац ќе ги поврзе:D
Значи ништо не му е,можда истегнати да се.

Не се правете доктори !!! Кире има скинато вкрстени лигаменти !
--- надополнето: 11 мај 2013 во 15:16 ---
--- надополнето: 11 мај 2013 во 15:18 ---

Само кај мене е ужасен стримот на МКФ или..?

Леле ако дојде Перо наредна сезона:drk:
Не верувам. После одбранава на титула сигурно ќе му го продолжат договорот. Од репрезентативците мислам дека Самарџиски има најголеми шанси да го земете.

pipan imase zboruvano vo edno intervju deka go saka samardziski a i nego u zvezda ne go tretiraat kako sto treba neli izleze ona pcuenjeto na youtube i posle toa go koristea samo za srpskiot kup a u drugive ligi bese trgnat taka da bi mozel da dojde do godina.
a pero lani istotaka kaza deka karierata saka da ja zavrsi vo mzt taka da tesko deka dogodina ke dojde

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom