- Член од
- 22 април 2012
- Мислења
- 68
- Поени од реакции
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да се цитирам само...посериозна била повредата на Кирца и сепак станувало збор за вкрстените лигаменти-коленото.Не се знае дали се скинати(не верувам дека се бидејки одеше на клупа,не личеше така ама којзнае) но доколку се скинати тогаш ќе биде надвор и од репрезентацијата бидејки мора да оди на операција и ќе биде подготвен дури таму во август..На Кире мислам дека листот му е повреден,не е нешто посериозно,за Оташевиќ проблем е зглобот.Го свитка вчера повторно кога се лизна дур ја играше таа неговата одбрана,лошо делуваше според неговата гримаса ама ќе го опорават брзо.
Со скинати лигаменти нема да може да ја помрдне ногата,теорија нема сам да оди.Лигаментот ги поврзува коските,ако е скинат...курац ќе ги поврзеПоентата ми беше дека мене барем ми изгледаше како да не е посериозно повреден.Незнам дали ако има скинати лигаменти ќе може да се движи без никакви болки
NE SI SAM VERUVAJСамо кај мене е ужасен стримот на МКФ или..?
Не верувам. После одбранава на титула сигурно ќе му го продолжат договорот. Од репрезентативците мислам дека Самарџиски има најголеми шанси да го земете.Леле ако дојде Перо наредна сезона![]()