Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има сеуште некој кој мисли дека Партизан не е доволно добар сезонава? :)

Па изгледа ти имаше такво мислење :D
Мислев во однос не МЗТ. :) Бидејќи мислам дека некој ми се убаци и ми кажа дека Партизан не е ништо посебно оваа сезона и дека имаме шанса, а јас реков дека и со младинци да ни дојдат дека ќе не тепаат и иако Партизан не е како оној од пред 2-3 години дека пак е појак од сите екипи од АБА лигата. :)

Значи овој Мијајлович од утакмица во утакмица е све по очаен.....

Станко треба да го учи овој Николич како се поставува блок!!!

И ОГНЕН ГО ИМАШ НА КЛУПА ТИ ЕБАМ СВИЊАТА РАСИСТИЧКА СРБОМАНСКА !!!

БОБИ МИТЕВ !!!

Јас па си реков Огнен си заминал од клубот веќе, а ова телево ни минута не му дава во игра:tapp:
Незнам што го форсира овој Мијајловиќ толку, мислам океј играч си е, ама не е дсо толку способен толкав товар да носи :unsure:

Тоа е тој проблем со ротацијата на Ацо. Никогаш нема да сфати човеков некои работи. Иначе треба да ги тепаме овие, не се ништо посебно, деца се 80%, неискусни се, треба да го искористиме тоа. Единствено Вујчич им одскокнува, другите се сите просечни. Треба побрза игра да форсира Ацо, да се изнудат што е можно повеќе фаули и побрзо да влагаат во бонус, а и да не им даваат да ја формираат одбраната.

Што му е на Тодоров? Зошто Огнен не добива минутажа?

Јас па си реков Огнен си заминал од клубот веќе, а ова телево ни минута не му дава во игра:tapp:
Незнам што го форсира овој Мијајловиќ толку, мислам океј играч си е, ама не е дсо толку способен толкав товар да носи :unsure:
Ма дупки се бе,кратери се ова србиве и црногорциве во тимов,на клоци треба да ги избркаат. :facepalm:

Ајде бе боса екипа се овие Сплит нека се стегнат малку ќе ги добијат:(
Нема разновидност во нападот, слабо кружи топкава, а и многу брзо се решаваат на шутеви за три...
Не ми се верува дека +10 направија Сплит...
И тоа среќа што два пати топката излага од обрач призакуцување...

Какви бекови се ова бе :tapp: По 20 грешки имаат на натпревар :tapp: Тодоров изгубен во просторот :tapp: Пола екипа треба да се реконструира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom