Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Кога сме веќе кај преносите има некоја информација дали некоја телевизија ќе го пренесува првенството.А1,А2 ги затворија па сеа ако некоја од телевизииве сака(а МТВ би требало да сака) може да ги откупи правата и нек стаат по една камера бар гостувањата да може да ги глеам :)
П.С.За Чековски знам дека е околу 205 само незнаев дали повеќе или помалце па викам ај на тепка може ќе го рецнам:icon_lol:

Кога сме веќе кај преносите има некоја информација дали некоја телевизија ќе го пренесува првенството.А1,А2 ги затворија па сеа ако некоја од телевизииве сака(а МТВ би требало да сака) може да ги откупи правата и нек стаат по една камера бар гостувањата да може да ги глеам :)
П.С.За Чековски знам дека е околу 205 само незнаев дали повеќе или помалце па викам ај на тепка може ќе го рецнам:icon_lol:
И јас се надевам дека некоја наша тв ке земе да пренаса оваа сезона првенството оти ке биде интересно до смрт...

Правата за првенството најверојатно ќе ги откупи Канал5. Не сум 100% сигурен затоа е и тоа најверојатно.

Правата за првенството најверојатно ќе ги откупи Канал5. Не сум 100% сигурен затоа е и тоа најверојатно.
И јас мислам дека ке идат преноси на Канал 5,али останува да видеме дали ке се изреализира...

Победа против кожуф од 10тина поени(не ми текнува резултат колку беше),додека лошата вест е дека се повреди Чековски и нема да игра утре во финалето.

Честито победа!
И од колку саато е утре финалето оти наслушнах дека ке имало пренос на Канал 5...

Прееска гледам едно 20-тина деца на возраст од 12-3 години (којзнае дали и толку имаа), одат низ Тафталиџе и позади верото се распеаа за МЗТ :D
Договараат тепачки уште од мали нозе, али мислам дека противниците ги немаше, освен неколку деца што се распеаа "до кога ќе го пушиш МЗТ".
Ептен ривалство кај децава у пм, се ултраси...:D

Фамилија Штиподром :)"Нека дојде кој сака е наша порака"... или има и исклучоци..

^ Дај не го тупите веќе со тоа.
Мислам дека заврши 75:63.
Денес во 5 финалниот меч, кој неможе да дојде на Канал5 ќе има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom