Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Кога сме веќе кај преносите има некоја информација дали некоја телевизија ќе го пренесува првенството.А1,А2 ги затворија па сеа ако некоја од телевизииве сака(а МТВ би требало да сака) може да ги откупи правата и нек стаат по една камера бар гостувањата да може да ги глеам :)
П.С.За Чековски знам дека е околу 205 само незнаев дали повеќе или помалце па викам ај на тепка може ќе го рецнам:icon_lol:

Член од
5 октомври 2011
Мислења
57
Поени од реакции
15
Кога сме веќе кај преносите има некоја информација дали некоја телевизија ќе го пренесува првенството.А1,А2 ги затворија па сеа ако некоја од телевизииве сака(а МТВ би требало да сака) може да ги откупи правата и нек стаат по една камера бар гостувањата да може да ги глеам :)
П.С.За Чековски знам дека е околу 205 само незнаев дали повеќе или помалце па викам ај на тепка може ќе го рецнам:icon_lol:
И јас се надевам дека некоја наша тв ке земе да пренаса оваа сезона првенството оти ке биде интересно до смрт...

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.566
Правата за првенството најверојатно ќе ги откупи Канал5. Не сум 100% сигурен затоа е и тоа најверојатно.

Член од
5 октомври 2011
Мислења
57
Поени од реакции
15
Правата за првенството најверојатно ќе ги откупи Канал5. Не сум 100% сигурен затоа е и тоа најверојатно.
И јас мислам дека ке идат преноси на Канал 5,али останува да видеме дали ке се изреализира...

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Победа против кожуф од 10тина поени(не ми текнува резултат колку беше),додека лошата вест е дека се повреди Чековски и нема да игра утре во финалето.

Член од
5 октомври 2011
Мислења
57
Поени од реакции
15
Честито победа!
И од колку саато е утре финалето оти наслушнах дека ке имало пренос на Канал 5...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.059
Поени од реакции
74.680
Прееска гледам едно 20-тина деца на возраст од 12-3 години (којзнае дали и толку имаа), одат низ Тафталиџе и позади верото се распеаа за МЗТ :D
Договараат тепачки уште од мали нозе, али мислам дека противниците ги немаше, освен неколку деца што се распеаа "до кога ќе го пушиш МЗТ".
Ептен ривалство кај децава у пм, се ултраси...:D

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.158
Поени од реакции
2.756
Фамилија Штиподром :)"Нека дојде кој сака е наша порака"... или има и исклучоци..

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
^ Дај не го тупите веќе со тоа.
Мислам дека заврши 75:63.
Денес во 5 финалниот меч, кој неможе да дојде на Канал5 ќе има.

Kajgana Shop

На врв Bottom