Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Мзт-Вардар 78-73 ај да си ја честитаме новата победа:)

МЗТ!

I od mene cestito ja iskreno sakam i u playoff da vlezete( i so nas da se padnete) , na so licese toa polufinaleto lani so vardar nikakov zar nisto

moram da vi kazam nesto family aerodrom resivme da se raspadneme posto mzt igra bolje od koga sme kazneti :pos2::pos2::pos2: shala e nemojte seriozno

Што е работата сеа со казната? Заврши? Пуштаа ли со Вардар, зш не бев...

ni zavrsi kaznata od sega moze u sala ama pa igrame sega tri po red vo gosti so strumica feni i rabotnicki :nesvest::zlo:

ni zavrsi kaznata od sega moze u sala ama pa igrame sega tri po red vo gosti so strumica feni i rabotnicki :nesvest::zlo:
Распоредов ни е :kesa: .Со Струмица и Фени во гости не очекувам ништо ама во Градски парк може се да се случи:vozbud:

Колку и да сакам да сум оптимист со Струмица не ми се верува дека ќе тепаме а тешко и за Фени ама ајде да се надеваме, ај можда конечно ќе ги тепаме Фершпед.

Абе тепајте ги и Фени и Работнички.
За вас сум во тие 2 натпревари.:salut:

Надешта последна умира ама мора да се игра и мислам дека барем една ке добиеме од овие 3!Градски парк ке гори!!!

znaete li na sto mi tekna sega!!!! za najdobrata koreogafija sto e nekogas napravena vo makedonija nekogas!!!! mzt-rabotnicki neznam koja godina tocno!!!!! OVACATA na teren koga ja simnavme :pos2::pos2::pos2:

Не знам кој е овој играч Бојан Атансовски но мислам да земале некој од улица боље ќе изигра. Многу слаба екипа имаме оваа сезона не знам што мислеле со овие играчи да прават. Среќа што Ѓуровски потпишал за нас бидејќи он е едионствен на ниво на кошаркар а не баскетчии како другите. јане повторно ме разочара со неговата игра вечерва како и на претходната утакмица со Амак СП. Не знам што ќе с еправи но мора на плусезона да земат подобри засилувања.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom