Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е ако сонот ми беше доаѓањето во Струмица, до сега сигурно ке бев обесен на некоја бандера
Ajdee ....... ne ni trebaat vo timot...Конечно добри вести од таборот на Мзт Скопје. Д(М)ифтари и брат му Аземи добија клоца а од денес и официјално, Младен Ѓуровски е нов играч на Мзт и утре против Вардар ке го има своето деби
Попозитивна вест мене ми е што си отидоа овие двјцава Ќамураниве.а ко што памтама овој Ѓуровски играше сеа скоро за нас и не беше лош како и да убаво е ова сега само ако може од Вардар некако на зима да се земе Кралевски.
Кралевски, уште едно плејче и Циганот екипа за финале е веќе тоа. Камо среќа
Мзт има потпишано со некој Американец, црнец, Kurtis Rice, кој се опоравува од повредата, бил страшен играч, лани кога дошол во Турција, кај што бил Тоадрвов тренер, имале 0-7 а на крај завршиле со 19-7. 24-5 годишен, 2.02 висок, многу добар другар со Хејтан Бол, овој американецов сега што е и треба да дојде во текот на декември, кога комплетно ке се опоравел од повредата и ке бил спремен за вториот дел од сезоната.
А ти што знаеш? За тоа дека ке улетаат спонзори и дека ке имаме буџет од 300.000 евра?
со Младен Ѓуровски тешко дека нешто повеќе ќе направите отколку досега бидејќи сум го гледал типчето и стварно е срање од кошаркар.
Краток мој опис на Ѓуровски
од познатите личности најмногу наликува на ОЛИВА-девојката на Попај
шутот од далечина па дури и од дистанца е далеку од прецизен и убоит, знае и лични често да промашува, во одбраната е слабо активен со слабо движење, малку подобра му е играта под кошевите за што придонесува неговата височина но и таму е ранлив бидејќи многу лесно се фаулира, а потоа како што реков слоб. фрлања му се проблем