Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Браво синко, така треба, не го оставај татко ти да ја чисти сам салата, а тоа чистењето ако си го викаш тренинг, тренинг нека ти биде :helou:
Океј е навредувај колку сакаш:pos2:,смешен си еј за 30те години што ги имаш.

Ako stvarno imas tolku ne te lici da pisis tuka so maloletnici.Treba da rabotis i falilija da gledas:smir:

Не ме личи ни на овие што ги имам, ама досадно ми е, а си има стални пациенти кои стално знаат да ме орасположат, како Христов и неговата голгота да биде сакан...иначе да ги информирам новите членови дека Христов имаше едно време девојка, ама она не знаеше дека идат :vozbud:

Ako stvarno imas tolku ne te lici da pisis tuka so maloletnici.Treba da rabotis i falilija da gledas:smir:

Па добро де, од кај знаеш дека син му не ја знае шифрата за форумов па он ви пишува.

И стварно Радикал треба ФАЛИЛИЈА да гледаш

Не ме личи ни на овие што ги имам, ама досадно ми е, а си има стални пациенти кои стално знаат да ме орасположат, како Христов и неговата голгота да биде сакан...иначе да ги информирам новите членови дека Христов имаше едно време девојка, ама она не знаеше дека идат :vozbud:

Neznam na primer jas imam 17 godini i nemoze da me raspolozi dete od 2 godini.Se nadevam ja razbiras komparacijata.Hristov ima 14 godini i mu lici da napravi nesto takvo kako so spomna.Tebe ne ti lici imas 20 i nes godini poveke od nego.Ili uste si bekar nemozis zena da najdis ili dodeka pisis tuka zenati se dupi nekade a ti si pisis na forumot...GREV SI

Family= Фамилија

Да не отварате по речници...:pos2::pos2::pos2:

Neznam na primer jas imam 17 godini i nemoze da me raspolozi dete od 2 godini.Se nadevam ja razbiras komparacijata.Hristov ima 14 godini i mu lici da napravi nesto takvo kako so spomna.Tebe ne ti lici imas 20 i nes godini poveke od nego.Ili uste si bekar nemozis zena da najdis ili dodeka pisis tuka zenati se dupi nekade a ti si pisis na forumot...GREV SI

Па син му на Радикал сега ќе оформува нова навивачка група, а другиот е член на младинската екипа на МЗТ

Јас имам син колку тебе бе, една година постар, и како згоден СКОПЈАНЕЦ, дали дека е скопјанец или има големо ку*иште, ама се изнадупи провинцијалки последнава година, и што највеќе ми се свиѓа, ми вика „Тато, не се секирај не се заљубувам во сељанкиве, само мерак си правам„ цел е на мене плукнат у пм...значи што ми беше зборот, додека ти седиш тука и куцаш на месинџер, сестричка или братучедка имаш тука во Скопјево која гарант на син ми му поскокала малце, да е жив и здрав :)

На 36 години да пишуваш за девојката на Христов во темата Фан Клуб:Мзт ама стварно не ти личи :pos: ама очигледно немаш друга работа.

SrRulz а бе остај го Радикал, него кажи 50 разлика а:vozbud::vozbud::vozbud:

Гледам фамилија... Фамилија Аеродром!!!!
На 36 години да пишуваш за девојката на Христов во темата Фан Клуб:Мзт ама стварно не ти личи :pos: ама очигледно немаш друга работа. Треба да се засрамеш бе... еве земи пример од barbarabatin и Струмикс и тие се во години но сите ги ценат на форумот а ти само се глупираш еве типичен пример за девојката на Христов и твојот син :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom