Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Браво синко, така треба, не го оставај татко ти да ја чисти сам салата, а тоа чистењето ако си го викаш тренинг, тренинг нека ти биде :helou:
Океј е навредувај колку сакаш:pos2:,смешен си еј за 30те години што ги имаш.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Ako stvarno imas tolku ne te lici da pisis tuka so maloletnici.Treba da rabotis i falilija da gledas:smir:
Не ме личи ни на овие што ги имам, ама досадно ми е, а си има стални пациенти кои стално знаат да ме орасположат, како Христов и неговата голгота да биде сакан...иначе да ги информирам новите членови дека Христов имаше едно време девојка, ама она не знаеше дека идат :vozbud:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ako stvarno imas tolku ne te lici da pisis tuka so maloletnici.Treba da rabotis i falilija da gledas:smir:
Па добро де, од кај знаеш дека син му не ја знае шифрата за форумов па он ви пишува.

И стварно Радикал треба ФАЛИЛИЈА да гледаш

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Не ме личи ни на овие што ги имам, ама досадно ми е, а си има стални пациенти кои стално знаат да ме орасположат, како Христов и неговата голгота да биде сакан...иначе да ги информирам новите членови дека Христов имаше едно време девојка, ама она не знаеше дека идат :vozbud:
Neznam na primer jas imam 17 godini i nemoze da me raspolozi dete od 2 godini.Se nadevam ja razbiras komparacijata.Hristov ima 14 godini i mu lici da napravi nesto takvo kako so spomna.Tebe ne ti lici imas 20 i nes godini poveke od nego.Ili uste si bekar nemozis zena da najdis ili dodeka pisis tuka zenati se dupi nekade a ti si pisis na forumot...GREV SI

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Family= Фамилија

Да не отварате по речници...:pos2::pos2::pos2:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Neznam na primer jas imam 17 godini i nemoze da me raspolozi dete od 2 godini.Se nadevam ja razbiras komparacijata.Hristov ima 14 godini i mu lici da napravi nesto takvo kako so spomna.Tebe ne ti lici imas 20 i nes godini poveke od nego.Ili uste si bekar nemozis zena da najdis ili dodeka pisis tuka zenati se dupi nekade a ti si pisis na forumot...GREV SI
Па син му на Радикал сега ќе оформува нова навивачка група, а другиот е член на младинската екипа на МЗТ

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Јас имам син колку тебе бе, една година постар, и како згоден СКОПЈАНЕЦ, дали дека е скопјанец или има големо ку*иште, ама се изнадупи провинцијалки последнава година, и што највеќе ми се свиѓа, ми вика „Тато, не се секирај не се заљубувам во сељанкиве, само мерак си правам„ цел е на мене плукнат у пм...значи што ми беше зборот, додека ти седиш тука и куцаш на месинџер, сестричка или братучедка имаш тука во Скопјево која гарант на син ми му поскокала малце, да е жив и здрав :)

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
На 36 години да пишуваш за девојката на Христов во темата Фан Клуб:Мзт ама стварно не ти личи :pos: ама очигледно немаш друга работа.
SrRulz а бе остај го Радикал, него кажи 50 разлика а:vozbud::vozbud::vozbud:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Гледам фамилија... Фамилија Аеродром!!!!
На 36 години да пишуваш за девојката на Христов во темата Фан Клуб:Мзт ама стварно не ти личи :pos: ама очигледно немаш друга работа. Треба да се засрамеш бе... еве земи пример од barbarabatin и Струмикс и тие се во години но сите ги ценат на форумот а ти само се глупираш еве типичен пример за девојката на Христов и твојот син :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom