Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
cim postoime, mozeme da ja osvoime!
vie ne postoite, taka da ke si ostanete na taa samo!:jaj:

aerodromka

Hiena
Член од
11 март 2007
Мислења
2.752
Поени од реакции
8
Имаме комплекси,имаме титуала...Имате комплекси,немате титуала?На кого му е подобро?:smir:
imame kompleksi imame tim imame mesto kaj sto ke gledame basket imame za kogo da navivame, imate kompleksi, nemate tim , nemate za koj da navivate , nemate basket

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
cim postoime, mozeme da ja osvoime!
vie ne postoite, taka da ke si ostanete na taa samo!:jaj:
Можете да ја освоите??:pos2::pos2:Ако не е Струмица,Фени или некој друг...100% е Работнички...Вие да постоите уште 95204375234085723490 години секогаш ќе сте без титула.:nesum::toe:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Можете да ја освоите??:pos2::pos2:Ако не е Струмица,Фени или некој друг...100% е Работнички...Вие да постоите уште 95204375234085723490 години секогаш ќе сте без титула.:nesum::toe:
Па чекај ти нели беше за МЗТ едно време:vozbud:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Имаме комплекси,имаме титуала...Имате комплекси,немате титуала?На кого му е подобро?:smir:
Кои сте вие што имате титула? Јас не знам дека постои тим од Струмица? Може не сум доволно упатен, да отворам страната на КФМ да проверам, па ке ти кажам дали има тим од Струмица кој има титула. Аууууууу имало некогаш одамна, минато свршено време.

Нас не ни треба титула, ни си гледаме кошарка и уживаме во неа, имаме дерби, имаме секоја сабота утакмица да гледаме во живо, а што имаш ти, раат родители што те пуштаат на интернет за да не ги замараш и малоумност која се граничи со екстремна малоумност....и трактор :baeh:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Па чекај ти нели беше за МЗТ едно време:vozbud:
Ах бе искомплексиранои се**дромче ...Кога ќе сватете дека сте најискомлексираните луѓе во цела држава..Кога ти ќе го доживееш моментот на освојување на титутала,КОГА ?Уште колку ли време да навивате,10 000 луѓе да одите на утакмица,никогаш нема да го имате тоа чуство.

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
а што имаш ти, раат родители што те пуштаат на интернет за да не ги замараш и малоумност која се граничи со екстремна малоумност....и трактор :baeh:
Ова е за на топик:pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Ах бе искомплексиранои се**дромче ...Кога ќе сватете дека сте најискомлексираните луѓе во цела држава..Кога ти ќе го доживееш моментот на освојување на титутала,КОГА ?Уште колку ли време да навивате,10 000 луѓе да одите на утакмица,никогаш нема да го имате тоа чуство.
Па токму тоа ти никогаш не можеш да го сватиш, што значи толку многу луѓе да бидат во едно. Дошле сопнзори да исперат пари, и ве оставиле како слепци. И НЕ ЗАМАРАЈ, ај иди до сала може имаат тренинг твоите Струмица

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
како ни ти чувството да имаш бар два грама памет во главата и да бидеш сакан, барем од родителите:baeh:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Абе остави ги, нема шо да и објаснуваш какви се они и самите си знаат само никогаш нема да признаат колкава и е тагата и желбата за титула:).

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.933
Поени од реакции
50.740
Чушкари вие во име на кој клуб се јаувате овде......... :)

Што имате вие повеќе со мак баскет со утакмици,кошаркари,сали итн итн... само спомени,а за спомени темава не е....

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Абе остави ги, нема шо да и објаснуваш какви се они и самите си знаат само никогаш нема да признаат колкава и е тагата и желбата за титула:).
За другите незнам, ама јас не сакам титула во замена за распад. Се додека постои Мзт и се додека има се повеќе и повеќе луѓе во ФА, не ми треба титула, доволно ми е и ова уживање, а титула ке сакам тогаш кога со освојувањето на првенството ке се добива излез во Европа во јаки натрпреварувања, а не во БИБЛ или пак во Еуро-челинџ-интертото куп. А вие нема што да објаснувате за кошарка веќе, сте гледале 2 години и веќе не постоите, така да доста мрсите муда, досадни сте ко проливи

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
како ни ти чувството да имаш бар два грама памет во главата и да бидеш сакан, барем од родителите:baeh:
Не ми е јасно каде ги вртиш муабетите:nesum:А со таквите глупости да бидеш сакан од родителите,СМЕШЕН СИ за твоите 30 години што ги имаш.:pos2:
П.С Доволно беше,сега одам на тренинг:)

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Не ми е јасно каде ги вртиш муабетите:nesum:А со таквите глупости да бидеш сакан од родителите,СМЕШЕН СИ за твоите 30 години што ги имаш.:pos2:
Кога тогаш ке доживееме. Кажи ти кога ке доживееш тате да ти кажа браво сине, освен кога се однесува на помошта при нивите? Кога ке доживееш да барем еден освен баба, те смета за колку толку просечно интелегентен, пошто гледам дури ни твоиве не те сметаат нешто за паметен...и ајт оди помогни му татко ти да избрише паркетот во салата, треба да се тренира во неа...ОДБОЈКА а не кошарка, пошто кошарка имате само една секташка екипа во вотра лига и ништо повеќе

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
П.С Доволно беше,сега одам на тренинг:)
Браво синко, така треба, не го оставај татко ти да ја чисти сам салата, а тоа чистењето ако си го викаш тренинг, тренинг нека ти биде :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom