Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imame kompleksi imame tim imame mesto kaj sto ke gledame basket imame za kogo da navivame, imate kompleksi, nemate tim , nemate za koj da navivate , nemate basketИмаме комплекси,имаме титуала...Имате комплекси,немате титуала?На кого му е подобро?:smir:
Можете да ја освоите??:pos2::pos2:Ако не е Струмица,Фени или некој друг...100% е Работнички...Вие да постоите уште 95204375234085723490 години секогаш ќе сте без титула.:nesum:cim postoime, mozeme da ja osvoime!
vie ne postoite, taka da ke si ostanete na taa samo!:jaj:
Можете да ја освоите??:pos2::pos2:Ако не е Струмица,Фени или некој друг...100% е Работнички...Вие да постоите уште 95204375234085723490 години секогаш ќе сте без титула.:nesum:![]()
Имаме комплекси,имаме титуала...Имате комплекси,немате титуала?На кого му е подобро?:smir:
Ах бе искомплексиранои се**дромче ...Кога ќе сватете дека сте најискомлексираните луѓе во цела држава..Кога ти ќе го доживееш моментот на освојување на титутала,КОГА ?Уште колку ли време да навивате,10 000 луѓе да одите на утакмица,никогаш нема да го имате тоа чуство.Па чекај ти нели беше за МЗТ едно време![]()
а што имаш ти, раат родители што те пуштаат на интернет за да не ги замараш и малоумност која се граничи со екстремна малоумност....и трактор :baeh:
Ах бе искомплексиранои се**дромче ...Кога ќе сватете дека сте најискомлексираните луѓе во цела држава..Кога ти ќе го доживееш моментот на освојување на титутала,КОГА ?Уште колку ли време да навивате,10 000 луѓе да одите на утакмица,никогаш нема да го имате тоа чуство.
Ах бе искомплексиранои се**дромче ...Кога ќе сватете дека сте најискомлексираните луѓе во цела држава..Кога ти ќе го доживееш моментот на освојување на титутала,КОГА ?Уште колку ли време да навивате,10 000 луѓе да одите на утакмица,никогаш нема да го имате тоа чуство.
Абе остави ги, нема шо да и објаснуваш какви се они и самите си знаат само никогаш нема да признаат колкава и е тагата и желбата за титулаАх бе искомплексиранои се**дромче ...Кога ќе сватете дека сте најискомлексираните луѓе во цела држава..Кога ти ќе го доживееш моментот на освојување на титутала,КОГА ?Уште колку ли време да навивате,10 000 луѓе да одите на утакмица,никогаш нема да го имате тоа чуство.
Абе остави ги, нема шо да и објаснуваш какви се они и самите си знаат само никогаш нема да признаат колкава и е тагата и желбата за титула.
Не ми е јасно каде ги вртиш муабетите:nesum:А со таквите глупости да бидеш сакан од родителите,СМЕШЕН СИ за твоите 30 години што ги имаш.:pos2:како ни ти чувството да имаш бар два грама памет во главата и да бидеш сакан, барем од родителите:baeh:
Не ми е јасно каде ги вртиш муабетите:nesum:А со таквите глупости да бидеш сакан од родителите,СМЕШЕН СИ за твоите 30 години што ги имаш.:pos2:
П.С Доволно беше,сега одам на тренинг![]()