Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Dixon kako se pokaza nemozev da ja gledam deka ne su u Mk pisete novive kako izigraa?

гледам сега статистика
Шеховик за 27 мин игра, 0-3 за 2п, 0-4 за 3п, скокови = о, и 1 асистенција
туку ај прва утакмица после пола година му е.
Овој Диксон кога ке видиш дека само 2 дена е со тимот и не е така лош .

Последно уредено:
Дихон не изигρа нешто ама се гледа деκа има нешто во него,а игρава беше многу лоша па имавме можи 100 техничκи гρешκи сите почетничκи моρа центаρ да се потпише κиρе е тапа невидена не може да се движи κласен има моменти ама се губи,најголем κρивец за целава ситуација е упρавата односно ивица еκипа се пρави на лето а не сρед сезона ја менја цела постава многу лоши потези[DOUBLEPOST=1414957577][/DOUBLEPOST]Вρбица најавил оставκа

Последно уредено:
Ееее а толку палење по Шеховиќ кој лани освен на 2 утакмици не изигра ништо на останатите. :)

ВРБА, НАЈГОЛЕМ кривец за поразов, врска да се немало до толку јас стварно не знам. Ај почетник е ќе кажеш, ама да немаш сенс кога да викнеш тајм аут а притоа си бил играч 20 години не разбирам стварно. :facepalm:
За ротацијата да не зборам, на кој му тргне го вади од игра.

Диксон ќе биде топ засилување, али моментално све зависи и од Врба како ќе ги уигра пошто сега за сега е очаен. Прв пат во историјата на кошарката да видам тренер каде што во текот на цела утакмица ниеднаш не ја употребува таблата за акции.

Со јадење гомна ништо не се прави легендо, пошто имаш во тимот играчи со прениска кошаркарска интеленција па треба да му се нацрта, како на пример КИРИЛ НИКОЛОВСКИ. Какви само аматерски потези прави човече, од такт се вадам.

П.С. Врба поднел оставка, дали ќе му ја прифатат ќе видиме. Јас сум за Боби Митев во секој случај, така да... (y)

Да му се даде на Врба уште некоја позиција па и од таа да се повлече ако не ?

П.С. Врба поднел оставка, дали ќе му ја прифатат ќе видиме. Јас сум за Боби Митев во секој случај, така да... (y)

Ма за овие муфљузи само Ацо Петрович па да летаат шамари, клоци, заушки и остали воспитни реквизити. Види од Соколи екипиште напраи :vozbud::vozbud::facepalm::rolleyes::cool::confused:;):)

Ма за овие муфљузи само Ацо Петрович па да летаат шамари, клоци, заушки и остали воспитни реквизити. Види од Соколи екипиште напраи :vozbud::vozbud::facepalm::rolleyes::cool::confused:;):)
Не бе не им треба сељак на овие.
Ете го Митев на клупа бе, будала тешка е, а е интелегентен, авторитетен и искусен.

10523722_10152913658508816_2345158415740766268_n.jpg

Само не можам да разберам за што го баравте Шеховиќ толку да се врати ова он што го изигра вчера не му е исклучок туку само малку под нормалното.Цела мината сезона он го играше истото со милион промашени зицери и неителигентни одлуки.А и Врбица носи голем дел од кривицата.Некој од петорките кои ги праќаше на терен беа несватливо лоши додека минутажата што ја доби Шеховиќ не знам како би ја оправдал па со него на терен се играше 4 на 5 буквално.

Највеќе што ме нервира е неборбеноста они се имаа откажано уште пред да почне последна четвртина.Последните 10 минути седеа на терен колку да не биде службена.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom