Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофална игра со многу грешки, среќа што Задар беше уште помртов тим, а им се повреди и најдобриот играч таман кога спуштија на само 6 разлика. Единствено Цветковиќ и Маринковиќ се за пофалба, Цинцаце е премногу спор, со мнoгu грешки при додавањето и воопшто не ми се свиѓа. Еден влез дали имаше како што треба, друго све банани, исто и овој Моровиќ. Класен треба да блесне има школа само му треба време. Симоновски се врати во реалноста, Николовски пак го боли заб, Зивчевиќ шта речи очобол, Демјуник такоџе. Ако не се подобри нешто во играта следи тежок пораз во Подгорица. ФА одлични, само штета што салата не изгледа убаво кога не е исполнета целосно и покрај 4000-те илјади. Ќе се наполни единствено со Партизан и евентуално Звезда.

Последно уредено:
Да ρезимиρам убедлива победа κаκо што очеκував добρа игρа посебно во одбρана затоа и се изнапρомашија задаρ,сеκоја утаκмица ќе бидеме се подобρи цвеле и цинцатзе се лидеρи на еκипата одлично се ρазбиρаат,лучич и маρинκович исто таκа добρи,κласен е одличен сκоκач ќе биде супеρ засилување а κиρе сигуρно не е спρемен,маρче слаб пρоцρнт сепаκ солиден беше,ама зивче и амеρов па и моρович се тρупој невидени неκа избρκаат двајца од нив и неκа му ја дадат платата на дамјан сеκаκо за ништо не ги бидува.
Се на се неκа би е честита победата и неκа ни се множат

Честитки на победава и нека се множат во АБА :icon_lol:
Овој Морович не е малку тром и спор за плејмејкер?
Како ви изгледа Класен?Што се случува со Демјуинк,па на пријателскиве разбиваше со по 20 + поени секогаш.
Зивче дрво невидено и не му е местото тука,Цветковиќ најдобар денеска,Цинцаѕе добар,Маринковиќ топло-ладно.
Играва не беше ништо посебно,мора многу многу подобро во сабота.

Добра победа денес,супер играа у одбрана и тоа е за пофалба,али ке видиме како ке се покажат во Подгорица у сабота..:)
На трибина денес партали,супер кореографија и екстра навивање од прва до последна минута:D

Катастрофа. Ај што ние сме слаби тоа океј, ама овие Задар се трагикомични...
Цветковиќ секоја чест, КИНЕ дечкото!
Искрено ви кажувам, сите што коментираме на темава, кој и да отиде од нас боље ќе изигра од Зивче. Еве ја тврдам дека сум боље од него... Абе поима од животот нема, катастрофа невидена, ама битно целиот е истетовиран. :facepalm:

Црнецот изгубен у свемир, и он не знае кај тера. Цинцаѕе е океј, само некад знае многу да ја утупи со тоа тапкањето. Али капа доле за пасовите. Маринковиќ солиден, Лучич е за мене најдобар играч на МЗТ заедно со Цветковиќ. Симоновски е стандард, он ќе си го шутне неговото, е сеа некад ќе влезе некад не, јебига... Последен пат дал два поени кога имал 14 години најверојатно. Абе или тројка или од слободни дава кошеви. :pos:

Добар е и овој Моровиќ или како и да беше, ќе помогне на тимов, не е бескорисен. Канаѓанецот некако ко исплашен беше, дали дека прва утакмица и онака пред доста публика, кој го знае...

Организација на натпреварот 0, толку само ќе кажам.

Добар е и овој Моровиќ или како и да беше, ќе помогне на тимов, не е бескорисен.
Грешка си за него. Види му ја статистиката и ќе видиш дека последната добра сезона ја играл дури пред 5 години. Се гледа дека е ептен флегматичен и нема никаква експлозивност, ниту пак некоја посебна техника на игра. Така да не очекувај којзнае каква помош од него.

Последно уредено:
Грешка си за него. Види му ја статистиката и ќе видиш дека последната добра сезона ја играл дури пред 5 години. Се гледа дека е ептен флегматичен и нема никаква експлозивност, ниту пак некоја посебна техника на игра. Така да не очекувај којзнае каква помош од него.
Не не јасно ми е ова, ама во ситуација кога нема кој друг, нека го. :D
Стар е, спор е, ама со вакви мувли ко Задар ќе врши работа. Иначе коа ќе играме со Ѕвезда 200 разлика ќе изгубиме.

распрашај се која плата зема моровиќ, па потоа барај од него да биде вестбрук ;) значи за играчи од 600-700 евра месечно неможете да очекувате да игра како некој евролигашки плејмејкер или нба... колку пари толку музика :) и ве гледам нешто негодувате за поразот против мега од пред некој ден, а минатата сезона кога ве декласираа со 40 разлика океј беше ?

Играта во одбраната се подобри колку толку иако фаќаат офанзивни скокови ради неградење на играч. Основна работа е тоа бе, загради играч по шут, толку ли е тешко ?
Во напад делуваме БЕЗ КОНЦЕПТ, нема ни акција некој да остане сам на шут или да се изигра центарски доле на пост, ова дива лига брате све се иде индивидуално па што биде нека биде.
Доброто од сето ова е дека и со ваква очајна игра победуваме, се надевам само следнава со Будучност ќе играме подобро и ќе извадиме позитивен резултат.

Кире нејќам да го коментирам, не е за спомнување веќе типацот. Се надевам само дека ќе добива најминимална шанса за настап. Колатерална штета е типот.
Класен е животиња, има невидена градба и ако се уиграат во прв тим со Маринковиќ мислам дека ќе си доминираат.
Црнецот ќе го биде, само ќе му треба време и нормално да му се даде подршка.

Играта во одбраната се подобри колку толку иако фаќаат офанзивни скокови ради неградење на играч. Основна работа е тоа бе, загради играч по шут, толку ли е тешко ?
Во напад делуваме БЕЗ КОНЦЕПТ, нема ни акција некој да остане сам на шут или да се изигра центарски доле на пост, ова дива лига брате све се иде индивидуално па што биде нека биде.
Доброто од сето ова е дека и со ваква очајна игра победуваме, се надевам само следнава со Будучност ќе играме подобро и ќе извадиме позитивен резултат.

Кире нејќам да го коментирам, не е за спомнување веќе типацот. Се надевам само дека ќе добива најминимална шанса за настап. Колатерална штета е типот.
Класен е животиња, има невидена градба и ако се уиграат во прв тим со Маринковиќ мислам дека ќе си доминираат.
Црнецот ќе го биде, само ќе му треба време и нормално да му се даде подршка.
Зошто бе на секоја прилика збориш против Кире? На оваа утакмица одигра само 4 минути што е премалку и затоа немаше никаков ефект. На минатата одигра 14 и постигна 8 поени и 7 скока. Сосема солидно за човек што се опоравува од повреда.

Не знам после прво гледање, тимот ми изгледа мене лош, многу лош ... Прво странците, што требат разлика да прават, очај ... Во канаѓанецот одма се гледа дека има нешто, но американецот е очај невиден ја фаќа и оди накај кош, а не е ни брз, ни скочен. Зивчевич не ни сакам да го коментирам, тоа е срамота. Па и сите тука што ми кажувате Боби Митев и сите други, па овој дебил не би го земал во тим тој сам да си плаќа, не па јас да му плаќам макар и 100 евра, неможам да го гледам едноставно.

Ќе видиме понатмау што ќе се случува, според мене денес играа многу слабо :)

Зошто бе на секоја прилика збориш против Кире? На оваа утакмица одигра само 4 минути што е премалку и затоа немаше никаков ефект. На минатата одигра 14 и постигна 8 поени и 7 скока. Сосема солидно за човек што се опоравува од повреда.
Абе и 2 минути да игра ќе го искритикувам ради тоа што во тие 2 минути што ги игра примаме 8 поена.
Ете кога ќе влезе на наредниов натпревар во игра, прати му ги движењата негови и што всушност он прави, дали напад, дали одбрана.
Очобол е, исто како што викате за Зивче ваков онаков. Па Зивче барем ќе изигра одбрана,ќе погоди трица, може да биде корисен колку толку, му фаќа кликерот за разлика од надежниов момак.[DOUBLEPOST=1412727212][/DOUBLEPOST]
Не знам после прво гледање, тимот ми изгледа мене лош, многу лош ... Прво странците, што требат разлика да прават, очај ... Во канаѓанецот одма се гледа дека има нешто, но американецот е очај невиден ја фаќа и оди накај кош, а не е ни брз, ни скочен. Зивчевич не ни сакам да го коментирам, тоа е срамота. Па и сите тука што ми кажувате Боби Митев и сите други, па овој дебил не би го земал во тим тој сам да си плаќа, не па јас да му плаќам макар и 100 евра, неможам да го гледам едноставно.

Ќе видиме понатмау што ќе се случува, според мене денес играа многу слабо :)
Зашто бе братче, што толку лошо направи Зивче? Дека повеќето им е на пик и сега на утната тројка ваков е онаков. Симоновски денеска изигра 20 пати послаб натпревар од него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom