Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Ако убаво видов денеска,едната трибина беше целосно црвена исфарбана,ако така ги напраат и другите трибини и столчињата исто останат црвени,јас во таа сала не стапнувам..:)

Ако убаво видов денеска,едната трибина беше целосно црвена исфарбана,ако така ги напраат и другите трибини и столчињата исто останат црвени,јас во таа сала не стапнувам..:)
смени си го и аватарот и тој ти е црвен...

За тебе специјално бело, плаво и петокрака ќе ги направиме другите....

Стручниов штаб според мене наговестува и многу јаки играчи али ајде, ќе сме се подмладувале :)

Стручниот штаб е перфектен,добар тренер,најдобар асистент:D и кондиционен тренер за уште од почеток на сезона да бидат добро физички спремни,да не биде како лани да паѓаат на полувреме:)

Со играчи уште ништо нема,дај боже да има јаки засилувања..:icon_mrgr:

Лудница
10445489_10203546518817302_6422610677695554167_n.jpg

Boban Mitev and Zlatko Janakievski are the new assistant coaches of Zmago Sagadin at MZT SKOPJE.

A formula for success?

Па тоа бе мајстори, ТОААААААА!!!! Ова се бараше, квалитетен кадар. Сега слободно може да кажам дека сум сигурен оти ќе се склопи одличен тим и пред се дека со тој тим ќе се работи максимално професионално. Се имам запознаено со Боби Митев и може да кажам дека човекот е “фрик“ што се однесува до професионалноста. Само напред!!!

И Фил Џексон да дое, ако немате силен костур, јака стартна петорка и солидна допуна од клупа, џабе ви е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom