- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 2.707
- Поени од реакции
- 2.181
Пријателе, мене не ми е репер македонска лига каде што играчите се кој од кој поочаен.Дали мислиш дека за 25 минути игра е доволно тоа што го прави Маринкович? Кире игра по 3 минути, што сакаш да покаже, неможе ни да се загрее за таа минутажа, најубаво се виде против Работнички, Кире на двете утакмици што играше по 8 минути, даде 10 поена, 5 скока итн, едноставно за да покажеш што знаеш, треба да имаш поголема минутажа, сум играл кошарка знам како е...
Го заборави Синовец или не го сакаш во тимот ?![]()
Кире за тие 3 минути што ги добивал во АБА/Еврокуп ебавал матер на тимот, 10 поена сме примале за тие 3 мин, во рацете е како шпагета, ужас невиден. Ќе ми кажеш требал да добива поголема минутажа а во одбрана не знае кај тера, најбитната ствар. За шутирање може и на Арсовски да му се погоди денот.
Дамјан- Очај цела сезона, изигра против Работнички јако и ќе ми кажеш ги заслужува огромните пари што ги зима? Па и МВП пред Синовец?
Шеховиќ- Први 3 утакмици топ, рестото катастрофа за тимот.
Дејвис- Со Работнички ок изигра што не значи дека треба да се задржи во тимот пошто доста го гледавме 3 години, годинава нарочито КАТАСТРОФА.
Нека продолжи да си павка тревка и нека си игра во соседна Бугарија слободно, а сеа може и да си замине во Романија кај Тодоров.
Најкостантен играч Синовец. На момаков му давам слободно плата како на Дамјан и нека фура 4 години во МЗТ. Цветковиќ исто.
Чековски? До кога ќе играме со него? Сакате успеси а Чековски го броите во играчите за наредна сезона... Единствено да остане како опција 4 а притоа да не прави проблеми на новиот тренер.