Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Дали мислиш дека за 25 минути игра е доволно тоа што го прави Маринкович? Кире игра по 3 минути, што сакаш да покаже, неможе ни да се загрее за таа минутажа, најубаво се виде против Работнички, Кире на двете утакмици што играше по 8 минути, даде 10 поена, 5 скока итн, едноставно за да покажеш што знаеш, треба да имаш поголема минутажа, сум играл кошарка знам како е...

Го заборави Синовец или не го сакаш во тимот ?:)
Пријателе, мене не ми е репер македонска лига каде што играчите се кој од кој поочаен.
Кире за тие 3 минути што ги добивал во АБА/Еврокуп ебавал матер на тимот, 10 поена сме примале за тие 3 мин, во рацете е како шпагета, ужас невиден. Ќе ми кажеш требал да добива поголема минутажа а во одбрана не знае кај тера, најбитната ствар. За шутирање може и на Арсовски да му се погоди денот.
Дамјан- Очај цела сезона, изигра против Работнички јако и ќе ми кажеш ги заслужува огромните пари што ги зима? Па и МВП пред Синовец?
Шеховиќ- Први 3 утакмици топ, рестото катастрофа за тимот.
Дејвис- Со Работнички ок изигра што не значи дека треба да се задржи во тимот пошто доста го гледавме 3 години, годинава нарочито КАТАСТРОФА.
Нека продолжи да си павка тревка и нека си игра во соседна Бугарија слободно, а сеа може и да си замине во Романија кај Тодоров.
Најкостантен играч Синовец. На момаков му давам слободно плата како на Дамјан и нека фура 4 години во МЗТ. Цветковиќ исто.

Чековски? До кога ќе играме со него? Сакате успеси а Чековски го броите во играчите за наредна сезона... Единствено да остане како опција 4 а притоа да не прави проблеми на новиот тренер.

Дали мислиш дека за 25 минути игра е доволно тоа што го прави Маринкович? Кире игра по 3 минути, што сакаш да покаже, неможе ни да се загрее за таа минутажа, најубаво се виде против Работнички, Кире на двете утакмици што играше по 8 минути, даде 10 поена, 5 скока итн, едноставно за да покажеш што знаеш, треба да имаш поголема минутажа, сум играл кошарка знам како е...

Го заборави Синовец или не го сакаш во тимот ?:)
еи да, место кејд дејвис Синовец :D

Алеш Пипан пак тренер на МЗТ

Бекови:Дамјан,Синовец,Дејвис и Марковски
Центри : ??? ,Маринкович
Крилни центри : ???,Лучич,Младеновски
Плеј: Цветкович, Стаич , ??? ( да си ја пробаат среќата со некој американец )

Костовски,Огнен,Чековски,Кире,Арсовски мора да го напуштат тимот зошто немаат што да бараат.Центар и атлетска четворка мора да бидат донесени конечно.

Тошо нема ли да игра повеќе? Го сретнав во Кавадарци, вели да одморел малку па ке видел дали ке игра догодина.

За најдобриот играч да не го задржиш значи или ќе земеш дупло појак играч или го јадеш курот наредна сезона, а како што ми изгледа второто ќе да е.
Викаа до понеделник ќе се знаел новиот тренер, дел од играчите а у, а сега ни трага ни глас.

Синовец :facepalm:, фала и со здравје, ОЧАЕН ПОТЕГ НА УПРАВАТА ако побарал payraise требал да добие, најдобриот поединец го дадовте.. Гечевски 99% нема да игра, за Станко се шпекулира истото и за Војдан, нема ни тренер, црно ви се пишува освен ако не се земат играчи класа над овие што отидоа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom