Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
епа кој Вујошевиќ, Жељко Обрадовиќ, Месина, да не е случајно селекторот Џикиќ..сигурно некој просечен тренер ќе биде..

Имаш право, Врба ако не, никој друг нема...не постои друг тренер на овој свет што е добар

Дали ќе ни ја исполнат желбата за Боби Митев конечно? :)

Инаку за отказот на Мартич не знам од која причина му е дадена али типот ок сезона си имаше со МЗТ, али штом не му го продолжија договорот сигурно имаат во план подобар тренер. Останува да видиме.

Инаку за отказот на Мартич не знам од која причина му е дадена али типот ок сезона си имаше со МЗТ, али штом не му го продолжија договорот сигурно имаат во план подобар тренер. Останува да видиме.
Сам си отишол типот, не му дале отказ. Одбил да продолжи договор.

Сам си отишол типот, не му дале отказ. Одбил да продолжи договор.
Напишано од ИНСТИТУТ што според мене има само од прва рака информации.

Се што е напишано на сајтовите околу финансиите е лага или во најмала рака извадена од контекст цела изјава. Во глобала и што да каже кога не му продужија договор, мора да се продаде некако, ова му дојде како одличен изговор. Играчите кои што ќе останат ќе се знаат многу брзо, одма штом ќе го постават новиот тренер, а тоа ќе биде многу многу скоро.

Двајца играчи за заминување се сигурни, а тоа се: Маринкович и Шехович....

Двајца играчи за заминување се сигурни, а тоа се: Маринкович и Шехович....
Голема грешка за Маринковиќ ќе биде, 20 годиини има и може да се работи на него а башка што е напреднат доста откако дојде.
Единствено е ок ако планираат да донесат сивоњи некои кои што ќе доминираат у рекет...
Шеховиќ е ок играч али очигледно си има проблеми со умот па игра кога на него ќе му прдне на газето, а и жарот го нема кај овој играч што е потребен за да играш во МЗТ. :)

епа кој Вујошевиќ, Жељко Обрадовиќ, Месина, да не е случајно селекторот Џикиќ..сигурно некој просечен тренер ќе биде..

Џикич кога ја освои титулата со Крка рече дека ќе останел и следната сезона кај нив. Во спорт имаше за Пипан :D

Тоа е моја претпоставка, Маринкович е играч на Мартич, се виде тоа и на утакмиците, за тие квалитети имаше преголема минутажа, играше пред Кире и Лучич, кои заслужуваат да играат пред него... Според мене нема да биде лош потег да си оди, затоа што место него би дошол само подобар играч, и заедно со Чековски, Кире и Лучич би имале солидни високи играчи... За Шеховиц не сум сигурен, ама за тие пари што ги зема (претпоставка: 5-6-7к) може да се земе некој јак црнец на позиција 3, и така би имале доста јак состав, единствено што би фалело е јак плеј заедно со Цветкович..

Маринкович не покажал ништо за своја минутажа и Кире бил подобар од него на паркетот :pos:.За Чековски се надевам дека ќе се потврдат гласините и ќе смени клуб.

Маринкович нека си оди слободно, ама Шехович јас не би го пуштил.
позиција 1 - Цветкович, Костовски(место него ако може Владо Илиевски да го донесат арно ако не појак македонец не гледам), може како трет и Огнен да остане
позиција 2 - Дамјан, Кејд Дејвис
позиција 3 - Шехович, нов играч(странец, јак)
позиција 4 - Чековкси и Лучич
позиција 5 - Нов центар(странец, исто јак играч а не некој просек) и Кире
и како 12ти играч од младинците нека ги вртат

Маринкович не покажал ништо за своја минутажа и Кире бил подобар од него на паркетот :pos:.За Чековски се надевам дека ќе се потврдат гласините и ќе смени клуб.

Дали мислиш дека за 25 минути игра е доволно тоа што го прави Маринкович? Кире игра по 3 минути, што сакаш да покаже, неможе ни да се загрее за таа минутажа, најубаво се виде против Работнички, Кире на двете утакмици што играше по 8 минути, даде 10 поена, 5 скока итн, едноставно за да покажеш што знаеш, треба да имаш поголема минутажа, сум играл кошарка знам како е...

Маринкович нека си оди слободно, ама Шехович јас не би го пуштил.
позиција 1 - Цветкович, Костовски(место него ако може Владо Илиевски да го донесат арно ако не појак македонец не гледам), може како трет и Огнен да остане
позиција 2 - Дамјан, Кејд Дејвис
позиција 3 - Шехович, нов играч(странец, јак)
позиција 4 - Чековкси и Лучич
позиција 5 - Нов центар(странец, исто јак играч а не некој просек) и Кире
и како 12ти играч од младинците нека ги вртат

Го заборави Синовец или не го сакаш во тимот ?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom