Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе а зашто ти пишуаш прочитани СМЕ????Немој некој да се увреди,а нема и зошто,но минатата сезона МЗТ беше непознат на јадранот и многу потценет,па затоа дојдоа некои неочекувани победи.Прочитани сме веќе,сите знаат од кај доаѓа опасноста.Се надевам на добри засилувања и пласман барем помеѓу првите 5-6.
Немој некој да се увреди,а нема и зошто,но минатата сезона МЗТ беше непознат на јадранот и многу потценет,па затоа дојдоа некои неочекувани победи.Прочитани сме веќе,сите знаат од кај доаѓа опасноста.Се надевам на добри засилувања и пласман барем помеѓу првите 5-6.
А зашто си ти дебил мене не ми е јасно?Па за кого да навивам бе за Олимпија или Широки?Јас сум за Куманово,ама не го мразам МЗТ и секогаш сум за МЗТ и навивам како да игра Куманово.Кога игра Куманова и Левски ти за бугарите си?Абе а зашто ти пишуаш прочитани СМЕ????
Ти нели си за Куманово и за партизан???![]()
А зашто си ти дебил мене не ми е јасно?Па за кого да навивам бе за Олимпија или Широки?Јас сум за Куманово,ама не го мразам МЗТ и секогаш сум за МЗТ и навивам како да игра Куманово.Кога игра Куманова и Левски ти за бугарите си?
Од овакви како тебе меѓу себе се јадеме.
Е тек сеа ќе ни се удри од глава смената на тренерот. Ретарди неписмени, ја фрлија цела сезона у вода со овој потег.
Три бода не делат од 4то место, не е нешто невозможно, ако направат добра серија зошто да не го загрозат тоа 4то место?Нема што сезоната да се загуби кога веќе е загубена. Ф4 во АБА реално е мисловна именка, а во Еврокуп сме исто така под планираните неколку победи (изгубивме дома од Рига).
Три бода не делат од 4то место, не е нешто невозможно, ако направат добра серија зошто да не го загрозат тоа 4то место?
Како и да е све ќе зависи од наредниве засилувања, од тоа кој ќе си иде а кој ќе дојде.