Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Не е се до тренерот слушајте ме, имате многу паразити во екипата ! Факт е дека не е истиот МЗТ од минатата сезона, иако во него играат 80% истите играчи...

Ааааа ке зимаат плеј со нба педигре,само незнам со кој пари:D
Али се надевам дека нема да биде некоја голема утка:)

Немој некој да се увреди,а нема и зошто,но минатата сезона МЗТ беше непознат на јадранот и многу потценет,па затоа дојдоа некои неочекувани победи.Прочитани сме веќе,сите знаат од кај доаѓа опасноста.Се надевам на добри засилувања и пласман барем помеѓу првите 5-6.

Немој некој да се увреди,а нема и зошто,но минатата сезона МЗТ беше непознат на јадранот и многу потценет,па затоа дојдоа некои неочекувани победи.Прочитани сме веќе,сите знаат од кај доаѓа опасноста.Се надевам на добри засилувања и пласман барем помеѓу првите 5-6.
Абе а зашто ти пишуаш прочитани СМЕ????
Ти нели си за Куманово и за партизан???:eek:

Абе нема зошто да се осетиме навредено, али лани имавме тренер кој знаеше да постави одбрана, имавме тренер кој што идеше или на победа или на пораз ( станко блок, пас до Гече, Гече шут и готово ) за разлика од Вукоичиќ кој што местеше акција за Костовски да иде на 2 поена и за израмнување....

Абе а зашто ти пишуаш прочитани СМЕ????
Ти нели си за Куманово и за партизан???:eek:
А зашто си ти дебил мене не ми е јасно?Па за кого да навивам бе за Олимпија или Широки?Јас сум за Куманово,ама не го мразам МЗТ и секогаш сум за МЗТ и навивам како да игра Куманово.Кога игра Куманова и Левски ти за бугарите си?
Од овакви како тебе меѓу себе се јадеме.
--- надополнето: 2 декември 2013 во 00:39 ---
@InTeR FaN

Нема што за ова си во право.Пипан беше тренер кој пред се сака добра одбрана,еве и сега во Олимпија утакмиците му завршуваат со 60-65 примени/постигнати поени.И овој систем повеќе му одговараше на играчкиот кадар,кој како што велиш не може да постигне 80+ поени констатно и да бележи победи.
И мене не ми е јасно зашто секогаш Костоски решаваше,како против Задар?!

А зашто си ти дебил мене не ми е јасно?Па за кого да навивам бе за Олимпија или Широки?Јас сум за Куманово,ама не го мразам МЗТ и секогаш сум за МЗТ и навивам како да игра Куманово.Кога игра Куманова и Левски ти за бугарите си?
Од овакви како тебе меѓу себе се јадеме.

Алооо дечко не се пали толку:)
Ја не ти викам дека навиваш за Олимпија или Широки,али ти би требало само за Куманово да пишуваш "Прочитани сме",али ајде уживај си:)
За џабе се попали толку:notworthy:

прочитав дека ќе доаѓале нови играчи , некои гласини,вести за можни засилувања,кажете имиња ... :) иначе жал ми е за стариот тренер , супер беше,само што немаше среќа заради некои играчи поединци , ќе го набројам Оташевич ,искрено просечен е ....

Можеби една од најлошите одлуки е што го отпуштија Вукоичиќ, ретко се мењава тренер на пола сезона. И без тренер да играа нетребаше да изгубат при водство од 26 коша. Непамтам кога такво нешто му се случило на МЗТ.

Тешко можат да најдат на пола сезона добар тренер.
Знам дека сме проколнати за титули, но верувајте и за тренери.

Е тек сеа ќе ни се удри од глава смената на тренерот. Ретарди неписмени, ја фрлија цела сезона у вода со овој потег.

Нема што сезоната да се загуби кога веќе е загубена. Ф4 во АБА реално е мисловна именка, а во Еврокуп сме исто така под планираните неколку победи (изгубивме дома од Рига).

Јас бев најголем поддржувач на Вукоичиќ ама реално да гледаме Влада ништо не покажа во МЗТ: Верувајте ми друг да беше на негово место ќе беше сменет уште пред месец дена. Мислам дека во МЗТ никој немал толкава доверба и трпение како што ја имал Влада. 17 утакмици, скор од 5 победи и 12 порази. Рака на срце човекот немаше комплетен состав во ниту една од утакмиците, ама па на негова душа идат оние порази во последните секунди како што се Партизан, Задар, Макаби, Цибона...

Гледам погоре некој пишува дека тек сега ќе било лошо. Напротив, општо правило во спортот е дека после ваква ситуација во било кој клуб секогаш промените може да донесат позивитен шок. Неговото останување само ќе ја детронизираше целата екипа затоа што после ваков пораз нема никакво оправдување за никого. На овој натпревар на МЗТ не му фалеше ниту еден клучен играч, а за да биде маката поголема изговорот од типот "два фронта" не можеше да упали затоа што цела недела одмараа Тоше и Станко.

И ова не е последната промена во МЗТ, ќе има уште и тоа на играчки план.

Е тек сеа ќе ни се удри од глава смената на тренерот. Ретарди неписмени, ја фрлија цела сезона у вода со овој потег.

Нема што да ни се удри од глава, едини шок што би било е да не освојат Македонска лига и Куп што не е возможно, теоретски шанси нема да не освојат затоа што и без тренер да се ќе ги добијат овие натпреварувања.
Нема што сезоната да се загуби кога веќе е загубена. Ф4 во АБА реално е мисловна именка, а во Еврокуп сме исто така под планираните неколку победи (изгубивме дома од Рига).
Три бода не делат од 4то место, не е нешто невозможно, ако направат добра серија зошто да не го загрозат тоа 4то место?
Како и да е све ќе зависи од наредниве засилувања, од тоа кој ќе си иде а кој ќе дојде.

Три бода не делат од 4то место, не е нешто невозможно, ако направат добра серија зошто да не го загрозат тоа 4то место?
Како и да е све ќе зависи од наредниве засилувања, од тоа кој ќе си иде а кој ќе дојде.

Да ама 3 бода во кошарка и 3 бода во фудбал не е исто. Ако гледаш така, последниот Широки го делат само 5 бода. Тоа значи ние да мељаме, а при тоа Цибона, Будучност, Игокеа и Мега Визура да влезат во лоши серии, епа ако ова не е завршена сезона за Ф4 не знам што е :-)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom