Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Коа ќе стигне таков играч може да се рече дека се сериозни, до тогаш со вакви вечни таленти и поткини наврзи толку...

Аубамејанг се нудел... Доколку не договорот некој ка Фирмињо и Икарди тогаш и Аубамејанг би бил добар ама не само он, нормално уште еден од тие младите што ги следат.
Ме радуе што треба да потпиша 2 напаѓачи, ќе се погоди некој му ебем, плус Жиру на клупа [emoji16]

и молим Бога да не се договорат со Реал за Брахим, доста му е... нека дојде јапанчето.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Турам, Камада и Асенсио на фри и завршиле работа со офанзивниот дел.
Средина да се купи некој (1) од Амрабат, Ковачич евентуално трета опција Лофтус Чик

Ориги, Месиас, Ребич, Диаз, Побега, Адли, Габиа да си бараат нови тимови

Фиорентина на еден натпревар, направи многу повеќе против Интер, отколку Милан на четири во 2023 година.

Ни требаат фудбалери, но ни треба и тренер.
Автоматски споено мислење:

Инаку "сиромашниот" клуб на RedBird, во кој се водат според статистика и аналитика, освен што се врати во прва француска лига (и според статистиката, за разлика од Милан има полоши резултати од заслуженото), каде без проблем избори опстанок, освои и куп во француска.

Ние гледаме да исполниме желби на Пиоли за неговите миленичиња, а Малдини вели дека бил естета. Убаво е што е таков, но да не е премногу за модерен фудбал!? Малдини може многу да направи, само да не влезе во филм дека е легенда која што премногу разбира фудбал за некои си тамо што пратат бројки и нереализирани фудбалери што прават скаутинг повеќе потпирајќи се на бројки, отколку на естетика.

Последно уредено:
Milan od nigade , od izgubena sezona , moze barem da ja spasi vaka taka sezonata , so pobrda protiv Verona da ide top4 , ako ova ne mozat znaci ne se za nisto .
Ama koga gi pamtam mecot so Bologna pred 2 3 sezoni i so Caglari , togas strav me vaka

Denes izlegoa nekoi brojki,bilansi kolku sto razbrav 2022 sme na pozitivna nula,2023 sme vo plus od 10tina milioni neka me ispravi nekoj so zavrseno sredno ekonomsko aktiva pasiva,kako i da e vo denesno vreme koga site klubovi rabotaat vo debel minus ova se odlicni rezultati na ekonomski plan,ali izostanuvaat tie na sportski plan za koi na kraj kraeva se igra fudbalskata igra :cool:
Ako ne investiraat letovo minimum 70 milioni zasluzuvaat da igraat po nivite vo Sofija i Elbasan.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Golema rabota deka se u plus , i sto plus ima timot ot toa ?
Mora top trener , i 3 ili 4 top ekstra igraci da se zwmat letovo

Реал сакале 30мил за Диаз.
Ок ќао :icon_lol:
Нели Милан имаше некоја опција 22-23мил од кде сеа дека Реал може 30 да бара ?

Реал сакале 30мил за Диаз.
Ок ќао :icon_lol:
Нели Милан имаше некоја опција 22-23мил од кде сеа дека Реал може 30 да бара ?
Трите утакмици против Наполи пролетва му ја дигнаа цената. :icon_mrgr:

25-30 милиони за Диаз
30-35 милиони за Сергеј

Епа ако ако се глупи нека се посерат со Дијаз!

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Не знам како тоа одеднаш Сергеј е проценет така ниско, ама ај, ќе се приклучам на филмов и јас. :D

Не знам како тоа одеднаш Сергеј е проценет така ниско, ама ај, ќе се приклучам на филмов и јас. :D
Епа наредно лето е free agent, затоа.

И Леао да не потпишеше сега ќе имаше цена макс 50-60 миљона ради истото.
Автоматски споено мислење:

Иначе да направиме една пралела со Интер како најголем наш nemesis :icon_lol:

Лаутаро сам е подобар него сите наши напаѓачи заедно.....светска класа напаѓач многу дупки у тимот може да ги замагли, еве нашиот голман е светска класа али што кур кога е голман...истиот муабет го правевме Донарума кога нејќеше да потпише, дека е боље да имаш светска класа напаѓач него голман.

Наполи да го имаа Жиру уместо Осмихен не зимаа титула па што сака нека се деси....

Значи ни фали напаѓач, одличен напаѓач....на пазарот таков за Милан мислам дека нема, освен ако не сакаат да потрошат над 60-70 миљона на еден играч, а не сакаат :D

Според статистика тој Балогун е добар али прашање е како ќе се погоди.

И после тоа десно крило и бла бла истиот муабет го вртиме у круг 3 години :D

Последно уредено:
Битно ние сме во плус 10 мил од овогодишниот календар , дека ни топ4 дали ке фатиме не е битно .
Па мајката Барца со 300 мил минус земат играчи како луди , па никому ништо , Интер со минус и секоја година продава играчи играт финале Лш и зема куп , Псж и куп други екипи не верувам да се у плус па лупат пари.Тешко за МИлан со ова политика.

Уште една година од договорт има.

Ама не е проблем тоа, проблем е што Нотингем Форест може да му понуди поголема плата, да не зборим за појакиве ПЛ екипе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom