Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Тој французот во одбрана што се повреди многу добар впечаток ми остави мене вчера. Еден на еден добро бранеше.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тој французот во одбрана што се повреди многу добар впечаток ми остави мене вчера. Еден на еден добро бранеше.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Солет има одлична контрола на топката и техника за централен дефанзивец иако вчера Павлович беше подобар играч од него кој е физички силен и агресивен играч кој не знае баш да се позиционира и имам впечаток дека има мозок како врапче,многу се млади и двајцата и има простор за напредок.
Но навистина немам идеја каква би била трансфер политиката на управата во Јануари и следната година.

И тој Фернандо напред воопшто не беше лош. 23 години има може и шпиц и крило да игра.

Пишував дека се незгодни, но како и да ја вртиш, сепа Милан киксна.

Не се толку незгодни како што нашите беа за ниакде во напад.
Овие со посериозен напад нема да поминат без 5 гола во мрежата.

Пиоли ќе ротира против Сампдорија и ќе го одмара Бенасер. Не ми е јасно само зошто Адли не добива шанса!?

Пиоли ќе ротира против Сампдорија и ќе го одмара Бенасер. Не ми е јасно само зошто Адли не добива шанса!?
Мислам дека Адли го планира за понапред. Како полушпиц или крило за да му даде малце одмор на Леао.

Мислам дека Адли го планира за понапред. Како полушпиц или крило за да му даде малце одмор на Леао.

Пиоли и изјави дека засега на него гледа како на полушпиц, но ни таму не го користи.

Очигледно уште не верува во него, а цело лето е таму.

Пиоли и изјави дека засега на него гледа како на полушпиц, но ни таму не го користи.

Очигледно уште не верува во него, а цело лето е таму.
Требаше да го пуштат на позајмица во Торино или друг клуб за да се аклиматизира на Серија А и Италија а следната сезона кога ќе му истече позајмицата на Дијаз со CDK да бидат опција за позицијата полушпиц.

Требаше да го пуштат на позајмица во Торино или друг клуб за да се аклиматизира на Серија А и Италија а следната сезона кога ќе му истече позајмицата на Дијаз со CDK да бидат опција за позицијата полушпиц.

Не сум толку голем фан на тој муабет за принавикнување. Има нешто, но не е толку пресудно, има милион примери.

Не сум толку голем фан на тој муабет за принавикнување. Има нешто, но не е толку пресудно, има милион примери.
Потребно е да игра за да се види што знае и умее а што треба да поправи за да се развива како играч,потребна му е минутажа.
CDK е платен +30 милиони и нормално дека ќе го форсираат.
Но ако не се промени нешто,некоја неочекувана повреда во ростерот на Милан или позајмица во Јануари за да добие минутажа Адли може да испадне само уште една не успешна приказна.

Има некои вести дека Кардинале во однос на трансфер политиката ќе дозволи голема трансфер 60-70 милиони само за докажани фудбалери кои можат одма импакт да имаат. Приоритет му се десно крило и квалитетен шпиц. Утре и Тонали ќе продолжи договот. Следно ќе бидат Калулу и Бенасер. Леао ќе биде на крај. Изгледа дека спремни се да му дадат тоа што бара.

И Тонали продолжи до 2027 ќе добие покачување. 3 милиони годишно ќе зема. Сосема заслужено. Следен е Калулу.

И Тонали продолжи до 2027 ќе добие покачување. 3 милиони годишно ќе зема. Сосема заслужено. Следен е Калулу.

Ваљда ќе дочекаме новости околу Бенасер и Леао, таму е ризичното.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom