Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ваљда ќе дочекаме новости околу Бенасер и Леао, таму е ризичното.
Бенасер нема да е толку проблем колку Леао. Ајде 7 милиони евра плата ќе му дадат. Проблем е што бара и 17 милиони што треба он да ги плати на Спортинг Милан да ги покрие.

Ама да средат со Калулу наредна недела и ќе се фокусираат строго на Бенасер и Леао. До почеток на светско треба и тоа се среди.

Бенасер нема да е толку проблем колку Леао. Ајде 7 милиони евра плата ќе му дадат. Проблем е што бара и 17 милиони што треба он да ги плати на Спортинг Милан да ги покрие.

Ама да средат со Калулу наредна недела и ќе се фокусираат строго на Бенасер и Леао. До почеток на светско треба и тоа се среди.

Играчи како Леао нема да можеме да држиме долго ако не се зголеми салари капот драстично. За да Милан дојде до тоа ниво да игра константо и да биде компетитивен тим во Европа година во година мора да има барем 2,3ца играчи од тој калибар, а тие играчи мора да ги платиш од 8-12 милки.

Ориги не ни отпатувал ради замор во мускулите. Ова може да се покаже како една огромна грешка на Масара и Малдини што воопшто го земаа.

Ориги не ни отпатувал ради замор во мускулите. Ова може да се покаже како една огромна грешка на Масара и Малдини што воопшто го земаа.

Ништо страшно. Ќе се истурка до зима некако, па после ако ептен не ја бива работава- ене му Галатасарај, нека пичи. Не тоа дете, па да го чека некој да се навикнува на фудбалот и слични глупости.

Бидете трпеливи рано е се уште да се каже кој играч е најголема грешка на управата.

Нормално дека нема секој потпишан играч да биде полн погодок,но мора да се признае дека новата управа работи,трпеливо и мудро и за сега добро менаџираат.

PIT08986.jpg

Ребиќ, Ориги и Флоренци, какви се, очекувам на некој натпревар да излезат со нога во раце.

Kako sto pisa Marli..zlaten Beloti go ispustija, pa i pomala plata sigurno zima od nego.

Giroud ke igra sega prv tim, podobro so Dinamo da proba nekoj drug spic..

Kako sto pisa Marli..zlaten Beloti go ispustija, pa i pomala plata sigurno zima od nego.

Златен Белоти што едвај најде клуб на крај од преоден рок? Зезнато е со Ребиќ и Ориги сега за сега ама нема простор да лудуваме и да го бараме мизерниот Белоти јеботе.

Абе не Белоти пред Ориги него и тој и тој ка што почнало со повредиве, една утакмица играат после следни три ги нема...

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Златниот Белоти што никој клуб не ми даваше понуда на крај и затоа заврши во Рома каде што и таму не игра и влече повреди ? Тој златен Белоти?

Златниот Белоти што никој клуб не ми даваше понуда на крај и затоа заврши во Рома каде што и таму не игра и влече повреди ? Тој златен Белоти?

Za rotacija sigurno podobda opcija od Origi, a ovoj posledni 5godini skapa na klupa se iznaigra :pos:

После ЛШ, со маки се вадеа Наполи и Интер, но не кикснаа.

Баш ме интересира дали и нашите ќе имаат лош натпревар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom