- Член од
- 28 септември 2014
- Мислења
- 1.115
- Поени од реакции
- 1.720
грамадни xDКакви се тие рогузни играчи?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
грамадни xDКакви се тие рогузни играчи?
толку е спремен глеј го Тонали нема гајле може 2 утакмици да изигра xDСамо не ми е јасно како Леао нема сили да изигра повеќе од 60 минути!? Паѓа во второ.
Епа не е спремен да трча 90 минути....што не треба ни да се очекува од играч како него, треба да го чуваат само за офанзива нека трча друг за него....Само не ми е јасно како Леао нема сили да изигра повеќе од 60 минути!? Паѓа во второ.
Rincon ne da ne e gramada ali aj.. dzudzeграмадни xD
Ова сакав и ја го пишам. Мањан го има она што Џиџи го немаше. Тоа е играта со нога што е многу битно за модерен фудбал. Како голман со рефлекси и слични работи да Џиџи е можеби најдобар на свет. Ама пре би искрено да имам голман што знае и со топка да игра. Ко што кажа Милан доби плус си Мањан не изгуби толку колку што се плашевме. Се надевам нешто слично ќе можат да направат со замените на Кесие и Ромањоли.Мањан покомплетен голман од Донарума!
Италијанецот е повисок и одличен на линија, но кога ќе се земе се во предвид, би го избрал Мањан.
Можеби е и поради неговото однесување, некој што не е фан на Милан пообјкетивно може да согледа, но во секој случај Милан на терен не гледам дека губи нешто, дури мислам и дека добива плус со добрата нога на Мањан.
Денес имаше асистенција каква може само да сонува емигрантот во Париз.Мањан покомплетен голман од Донарума!
Италијанецот е повисок и одличен на линија, но кога ќе се земе се во предвид, би го избрал Мањан.
Можеби е и поради неговото однесување, некој што не е фан на Милан пообјкетивно може да согледа, но во секој случај Милан на терен не гледам дека губи нешто, дури мислам и дека добива плус со добрата нога на Мањан.
Oдлично потсеќање на ликот од анкетата погоре.Гледајќи го пијаниот Стрико нервозен покрај аут линијата ми се вратија флешови од тие неколку месеци кога го играше Сусо треквартиста и јас за време на летните припреми овде напишав дека конечно имаме тренер со лиценца, а не приправник.Тешко навраќање на траума во недела во 12 и 30.