Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јануарот имаше шпекулација дека биле договорени за 35 мил со Лил, со тоа што не го давале Лил во јануари, сакале да остане до лето. Истотака битна ствар е дека Милан би имал предност доколку се вклучеле други клубови, као демек доколку некој понудел повеке Лил ке му дале на Милан шанса да ја израмни понудата со највисоката или да понуди повеке.Нема да е тешко да се постигне договор со играчот за плата, туку со Лил за висината на трансферот и исплатата.
Никаде го немам тоа прочитано дека имаат ваков договор.Јануарот имаше шпекулација дека биле договорени за 35 мил со Лил, со тоа што не го давале Лил во јануари, сакале да остане до лето. Истотака битна ствар е дека Милан би имал предност доколку се вклучеле други клубови, као демек доколку некој понудел повеке Лил ке му дале на Милан шанса да ја израмни понудата со највисоката или да понуди повеке.
Не само Пиоли туку треба да ги видиме и играчите, џабе е ако Пиоли постави тактика и даде инструкции ако овие на терен не делуваат компактно ко што треба и одговара на стилот на игра.Sampdoria i Udinese doma,Salernitana gosti mesecov relativno lesen raspored iako utakmicava so Doria mi izgleda kako tempirana bomba vo najnezgodniot termin 12:30 treba da se pokaze mentalitet posle dve golemi pobedi inaku pobedata protiv Inter ke izgubi na vrednost. Ajde da go vidime Pioli sega
Па Ачерби му фати место во репрезентација. Играјќи во Лацио мисламОчекувано дека ќе заврши кај нив, ама не на 27 години.
Со таков избор на овие години покажува дека нема намера да се натпреварува за место во поголем клуб.