Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Џабе ги има сите играчи на располагање кога нема вистинско лево крило.

Оној Сусо каков сељак е секад прави 3 потези поише, сака 10 души да издрибла пред да подаде.

Очајно играат, а за жал, изгледа исто ќе биде и во второ.

Лоша одбрана, далеку од онаа против Наполи. Лаксалт и Кастиљехо наместо Сусо и Хакан. Да ти ибам желките.

Играат на нерешено се гледа, асален напад да се нема... Да игра на победа и ќе победи, бедна е рома се гледа у одбрана... И дај Гатузо јебемтеууста напрај измена, Очајноглу ништо не игра цела утакмица да му ебем мамата!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Во 87ма две измени :pos: И кога има шанса да победи не сака и сега заслужува да изгуби.

Poubavo da izgubufme upm se razocarav tapa baska osteteni sme so ne mu dade vtor zut na ligusot i mi otidoa 2.000 den sportska 2 ne ispadna

Не е Гатузо за Милан. Ваков селски плашлив фудбал не треба да игра Милан. Имавме пенал и чист црвен за Рома али играта беше катастрофа, селски Саутемптон.

Гатузо пичко една смрдлива, хрк пу.

Иначе очајно лошо судење има Милан годинавс, очајно, мора да почнат јавно да зборат за ова и леонардо и малдини и чистачките у Миланело

Чалханоглу цела година си игра прва постава и тоа цели натпревари. Па седни го на клупа еднаш се да ти ебам бе Гатузо.
Инаку ептен пичкарски играа денес, ок е бодот.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Јас па го имав Пијатек 2+ и 3+ :pos: а не знам со која поддршка во напад кога до него ги нема Лазович и Коуаме. :D

Лаксалт подобра топка му испрати и покорисен е од Сусо и Хакан од кои најмногу се очекува, а тие секој натпревар се полоши.
Што сакате да го седне Хакан на клупа кога тој самиот бараше да остане и да не го продаваат. Да го игра повеќе централно покорисен ќе биде, отколку лево. Ни го игра, а ни го продава.

Конти мораше да влезе, ама по времето во која ја направи првата измена и оние двете измени и влечењето по терен додека да излезат се виде дека и бод е доволно.

Со купување на лево крило шансите за ЛШ ќе беа зголемени за 30%, а вака до крај ќе се менуваат на позициите од 4 до 9 место, наместо да користат шанса и да се доближат и до 3то.

Пакета е спремен само за 60 минути, Бакајоко лош натпревар, а Донарума добар и уште 6 мил нека му покачат. Него оној Раиола го нема нешто да коментира. :D

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Треба Лаксалт да добие малце минутажа на една од крилните позиции кога веќе Сусо се влече како црево и не покажува ништо. Не е толку лош Лаксалт и малце претераа што е забетаниран на клупа после 1-2 лоши утакмици во кои сите беа лоши.

Јас цело време имав претстава дека Пакеета е донесен како офанзивен фудбалер , оно испаѓа Кеси и Бакајоко повеќе време да поминуваат напред од него.

Треба да се размрдаат малце коцките во нападот , нешто да се размести да се проба некој нив пристап, многу стерилно е во цели утакмици дали 1-2 шанси да се креираат.

Пакета и самиот изјави дека сака да игра поофанзивно, ама кај нас ќе мора да игра назад. 4-3-2-1 може да се проба кога ќе се врати Биглиа. И онака крилата не се корисни во 4-3-3

Кесие-Биглиа-Бакајоко
Хакан/Сусо-Пакета
Пијатек

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom