Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
[emoji41]
2dfcc5e9c721c8c340f957a32711952e.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Leonardo at Milanello: "We've never thought about changing Gattuso, there is no plan to change him. No other coaches have been contacted from Milan."

Gattuso: "As long as I will be the coach, Calhanoglu will remain here. For me, he is a fundamental player. In times of difficulty you have to trust all the players, especially Calhanoglu."

LOL!!!

Значи у Јануар едниот у Порденоне другиот у Аухсбург

Гледа дека не оди никаде и нон стоп иста формација и исти играчи фура..не дека има некој избор на играчи голем со повредиве али мора да проба нешто..

Нема право на изговор за повредите. Во одбрана не се осети отсуството на некои играчи, ама џабе кога е тренер кој покажа дека не знае како да напаѓа, само да се одбрани. Проблем е тројката напред.
Види ги Сасуоло, Емполи и Сампдорија екипи кои немаат којзнае какви играчи, а знаат како во напад. Па и Фросиноне и Болоња една шанса да и се пружи знаат како да ја искористат.

Никој не бара да победат 30 натпревари и да имаат просек 3 гола по натпревар, ама веќе имаат проблем и со малите екипи кои мора да ги добијат, а се нема никаков план за напад и играта ја прилагодува на онаа нивната.
Било која екипа да дојде со никаква игра ќе земе најмалку бод и со малку среќа и 3 бода. Не знаат ни што е тоа контра напад, споро се градат нападите мора да враќаат назад, не се позиционираат, не следат кој каде е и изгледаат како прв пат да играат заедно. И оние 1-2 шанси што ги имаат Игуаин шутира како да е на тренинг.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Сусо идиот, непотребен фаул и ќе го пропушти финалето во суперкупот. И уште еден натпревар со лошо судење.
Ваков Донарума фали цела година.

Иначе го договориле Муриел на позајмица до крај на сезона. Го сакав уште кога играше во Удинезе, а сега во каква форма е којзнае....

Сусо идиот, непотребен фаул и ќе го пропушти финалето во суперкупот. И уште еден натпревар со лошо судење.
Ваков Донарума фали цела година.

Иначе го договориле Муриел на позајмица до крај на сезона. Го сакав уште кога играше во Удинезе, а сега во каква форма е којзнае....

Katastrofa e Muriel..Suso si prodolzi odmor super.

Gigio ne spasuva poslednive..

Џиџи какви глупи голови прими а какви неодбранливи зицери брани... Убав гол и на Кастилехо и на Игуаин ама играта ништо посебно пак, ајде нека одмараат сеа па од јануари пак нервози [emoji85]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Katastrofa e Muriel..Suso si prodolzi odmor super.

Gigio ne spasuva poslednive..
Добра работа е тоа е што ја познава Серија А и нема да има проблем како некој друг кој доаѓа од друга лига. Кутроне не го бива за 4-4-2, не е креативен напаѓач, а ни за 4-3-3 како лево крило.
Муриел како што паметам добар е во градењето на нападите и може да игра втор напаѓач и крило. Ако е за без пари нека го пробаат и онака не планираат да трошат.
Да не испадне како Бакајоко, не го бива па после најдобар играч.

Добра работа е тоа е што ја познава Серија А и нема да има проблем како некој друг кој доаѓа од друга лига. Кутроне не го бива за 4-4-2, не е креативен напаѓач, а ни за 4-3-3 како лево крило.
Муриел како што паметам добар е во градењето на нападите и може да игра втор напаѓач и крило. Ако е за без пари нека го пробаат и онака не планираат да трошат.
Да не испадне како Бакајоко, не го бива па после најдобар играч.

Мислам дека од Муриел треба да очекуваме нешто како верзија од Едер во Интер. Добар играч, брз продорен но таквите играчи многу зависат од тренерот и колку ќе им се погоди позицијата. Едер со Конте во Италија газеше како втор позади Грацијано Пеле, а во Интер беше тиња. Очекувам Муриел со Гонзало да се изнаигра и мислам дека е далеку покомплетен од Кутроне. Кутроне нека биде новиот Џон Дал Гол, немам ништо против :))

Мислам дека од Муриел треба да очекуваме нешто како верзија од Едер во Интер. Добар играч, брз продорен но таквите играчи многу зависат од тренерот и колку ќе им се погоди позицијата. Едер со Конте во Италија газеше како втор позади Грацијано Пеле, а во Интер беше тиња. Очекувам Муриел со Гонзало да се изнаигра и мислам дека е далеку покомплетен од Кутроне. Кутроне нека биде новиот Џон Дал Гол, немам ништо против :))
Ако дојде како кој сака нека биде, секако е покомплетен од Кутроне како втор напаѓач и крило.
Има добар шут од далечина, движење со топка и техника и тоа го прави тежок противник и оди земи му ја топката. Не го бива за воздушни дуел, нема никаков придонес во дефанзива, не се замара назад што се дешава и е некорисен кога е без топка.
Гатузо ако остане и овој ако го има во тимот ќе му даде дефанзивни задачи и ќе биде некорисен во напад. :LOL:
Врвот го достигна последната сезона со Џампаоло и најголемиот проблем е телесната тежина која брзо ја качува и мора да ја одржува.

Ако дојде како кој сака нека биде, секако е покомплетен од Кутроне како втор напаѓач и крило.
Има добар шут од далечина, движење со топка и техника и тоа го прави тежок противник и оди земи му ја топката. Не го бива за воздушни дуел, нема никаков придонес во дефанзива, не се замара назад што се дешава и е некорисен кога е без топка.
Гатузо ако остане и овој ако го има во тимот ќе му даде дефанзивни задачи и ќе биде некорисен во напад. :LOL:
Врвот го достигна последната сезона со Џампаоло и најголемиот проблем е телесната тежина која брзо ја качува и мора да ја одржува.
Не ме интересира, нека си се замараат сега љубичастите :)))))

Муриел им ветил на Фиорентина дека ќе иде кај нив уште пред интересот на Милан, и не сакал да си го погази зборот.

Ќе треба да се бараат опции за напад на друго место

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom