Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Муриел им ветил на Фиорентина дека ќе иде кај нив уште пред интересот на Милан, и не сакал да си го погази зборот.

Ќе треба да се бараат опции за напад на друго место

hmmm....

solo-pato-blanco-sobre-fondo-vidrio-verde_39408-287.jpg

?

Габијандини [emoji58]
Нека ви е среќна новата 2015 година. [emoji1]

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Среќнa нoвa курињa сo пoгoлем oптимизaм вo неa.

Според Л Екип Фабрегас е многу близу до договор со Монако, ајде за убоо за арно, ќе заврши Милан со некој од Сасуоло или Џенова.

Убоо почна годинава.

Хрк пу

Подобро од Сасуоло отколку од Џенова. [emoji3]
Како што немаат за трошење криво ми е што Муриел не го земаа, а за во среден ред добро е и да завршат со играчи како Сенси и Данкан, отколку некоја трампа Бертолачи-Велосо. [emoji3]

Очекував и шпекулации за Караско.

Ако го земат Караско ќе им го простим неземањето на Фабрегас

Играч како Фабрегас ќе бара голема плата и слободно нека оди каде сака. Не ми е по мерак и да имаше фудбал во него ќе го бараа други екипи, а не Фенербахче и Моанко. Плус 33 години на крај на сезона.

Бакајоко нека го откупат или да преговараат за уште една позајмица, за да не биде Кансело 2.0

Bakayoko sigurno ke probaat da go odkupat..35m kje treba da dadat.

Ovoj Simic najverovatno ke ide na pozajmica vo Hajduk.

10m :eek:

и за Кеан од Јуве биле заинтересирани..само не го продаваат они сигурно

Ajde, znaeme deka povekjeto se shpekulacii...ama eve, i da sakaat da potpishat nekoj igrach od tipot na Karasko kako bi go napravile toa?
Od kade Milan pari? Kazneti se od UEFA, i ovaa sezona veke se 65 Mil. EUR vo minus, a kolku shto pratam, do sega se povrzani so najmalku 20 igrachi. Ustvari sekoj den ima nekoj nov, najnoviot denes e Barella. o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom