Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Го чекам Фросиноне 1&Т1 за 9.000 (поради грешка на мизерната операторка) :D

Со господ напред :popce:
Она не е мизерна, туку ти си што не си го проверил ливчето и не си приметил дека има поголем коеф отколку што треба. [emoji38]

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Она не е мизерна, туку ти си што не си го проверил ливчето и не си приметил дека има поголем коеф отколку што треба. [emoji38]

Објаснував во кладилница темата... Отидов у моцарт да турам народно ради бонусот, имав пишано 17 утакмици на ливчето, али таа пошто беше нова не знаеше 1и т1 да укуца башка многу гужва беше, и што да видам, не ми ставила 17 туку 13 утакмици (имав 4 хокеи и ниеден пар хокеј не ми турила) и запрати, сите утакмици ми беа за сабота само оваа ја згрешила и ја ставила за среда.. Башка ги имав Наполи 1ит1 против Спал пишано, а она не ми ги ставила Наполи туку Фросиноне 1 и Т1... На крај заебаа наполи а другите 12 пара сите ги фатив и сега искочи само овој пар да го чекам (згрешениов пар).. Сакав да сменам ама многу гужва имаше, 20 души чекаа а таа куцаше споро, беа само 2 операторки, башка народов е ментален, сите имаа по 50 тикети а на секој тикет по 50 пара и гледаш 1 човек да го искуца 10 минути поминале.. Мрднат народ..

agaf.gif

Објаснував во кладилница темата... Отидов у моцарт да турам народно ради бонусот, имав пишано 17 утакмици на ливчето, али таа пошто беше нова не знаеше 1и т1 да укуца башка многу гужва беше, и што да видам, не ми ставила 17 туку 13 утакмици (имав 4 хокеи и ниеден пар хокеј не ми турила) и запрати, сите утакмици ми беа за сабота само оваа ја згрешила и ја ставила за среда.. Башка ги имав Наполи 1ит1 против Спал пишано, а она не ми ги ставила Наполи туку Фросиноне 1 и Т1... На крај заебаа наполи а другите 12 пара сите ги фатив и сега искочи само овој пар да го чекам (згрешениов пар).. Сакав да сменам ама многу гужва имаше, 20 души чекаа а таа куцаше споро, беа само 2 операторки, башка народов е ментален, сите имаа по 50 тикети а на секој тикет по 50 пара и гледаш 1 човек да го искуца 10 минути поминале.. Мрднат народ..

пенал за јуве!

Монтоливо го имаше на клупа и колку и да нема играно оваа сезона сигурно е подобра опција од бек ставен во среднина со двајца.

Samiot Gatuzo u intervjua kazuva deka Montolivo nema da zaigra dodeka e on tuka bidejki ne trenira seriozno i ne se odnesuva ko profesionalec, valjda citas izjavi.

Samiot Gatuzo u intervjua kazuva deka Montolivo nema da zaigra dodeka e on tuka bidejki ne trenira seriozno i ne se odnesuva ko profesionalec, valjda citas izjavi.
Се виде колку беше добра таа негова одлука да не го игра ни пола саат, а на него место да стави бек.

Се виде колку беше добра таа негова одлука да не го игра ни пола саат, а на него место да стави бек.

Сериозно мислиш дека мувлата Монтоливо шо нема играно 2 години и се понаша ко он да бил труден а не жена му ќе сменеше нешто?

Огромен проблем во милан изминативе мизерни години беа играчи како Монтоливо, и истото уште се одвива до одреден степен. Генерално тимот има години наназад ниска дисциплина во поглед на тренирање и залагање.
Доаѓаат играчи, се вклопуваат у просечноста и после само гнило од нив.
Монтоливо е најголем очај што Милан го има направено. замена за пирло, жими куров. Мрш семката да ти ја ебам, го ограбува клубот за повеќе од солидна годишна плата.

Не спаси ВАР, ама пак ќе го јадемо ако продужат ваке да играат... мизерија

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Сериозно мислиш дека мувлата Монтоливо шо нема играно 2 години и се понаша ко он да бил труден а не жена му ќе сменеше нешто?
Каков сака нека е, немаше да се растури средниот ред и Калабрија ќе се играше десно.

Каков сака нека е, немаше да се растури средниот ред и Калабрија ќе се играше десно.

Брат дај бе што ти е, па Донарума да го стават во среден ред подобро ќе изигра од ова слабокрвново створење. Бегај како можеш да помислиш дека треба ваков мртов играч да игра, затоа и пропаднаа и Интер и Милан последниве 5-6 години, се крстиме во Монтоливо, Бертолачи, Паласио, Дамброзио, крварник мајчин да им ебам ја. Ова све треба на боксови да се избрка и да се прати во Лече.

Брат дај бе што ти е, па Донарума да го стават во среден ред подобро ќе изигра од ова слабокрвново створење. Бегај како можеш да помислиш дека треба ваков мртов играч да игра, затоа и пропаднаа и Интер и Милан последниве 5-6 години, се крстиме во Монтоливо, Бертолачи, Паласио, Дамброзио, крварник мајчин да им ебам ја. Ова све треба на боксови да се избрка и да се прати во Лече.
Па ете го стави Калабрија, само да не е Монтоливо и се виде дека е играч кој никогаш нема играно на таа позиција посебно со двајца во среден ред. И таа одлука не му се покажа како исправна.

Гатузо брате, колку многу сакам и сакав да успееше ова, али евидентно е дека неможе со тебе милан да просперира.
Заслужи целосен респект за емоцијата и залагањето кое го внесе во клубов.
Секоја чест за мудата што ја покажа да го преземеш милан у толку специфично време, како икона на клубов. Ама ова вака не бива.
Да бидеш асистент на Венгер би било идеално.
Клубот мора да се раздели од него, без изговори!
Го бранев човекот толку многу, и реално за 80% од стварите не е он крив, просеците од играчи и незаинтересираноста си го прават своето, а и повредите не поебаа... Не верувам дека и со нов тренер ќе не огрее страшно сонце одеднаш, ама со Џенаро не не бива.

Важно 1 примен гол во последните 4 натпревари. Тоа што тој сака, добри во дефанзива.
Тренер за 3 лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom