Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Позајмица и задолжителен откуп во 2020/21 година.
Ќе продадат и некој сигурно и највеќе се пишува за Кесие, 50-60 мил од кои 20мил за Аталанта.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Toa што Караско може да зима 10 милиони плата во Кина е една од причините зошто со право владата таму планира рестрикции. Во Атлетико го гледав често и освен 5-6 утакмици во кои као нешто покажа, све друго му беше под просек.
Он ми од тие играчи што повеќе сака да биде фудбалер, него што сака да игра фудбал, верува дека е подобар од тоа што вистински е, и ваљда мисли дека тоа е доволно...нешто како Кастиљехо... одземи ги фризурите, чупаните веѓи, дриблинзите во место и брзината што нигде не иде, и останува гол курац и од двајцата.

Али.. додека гледаат во Кина.... има тау уште нешто што вреди да се ѕирне па и да се врати.

Pa Carasco e sigurno najvreden vo Kina, so ogled na godinite. A i ne se slozhuvam so sporedbata so Castillejo, za mene Yanick e bar edna klasa nad.

Комшиките го лапнаа Годин, Фабрегас у Монако, Ремзи у Јуве...

Гатузо не е сменет уште!

Све појќе и појќе ме разочарува Леонардо и новава управа, а имав големи надежи кој ги сменија кинезиве

Ама ние договориме некое дете од Монако за без пари. [emoji4]

Имаме ограничувања со трансферите заради ФФП незнам што очекувате да го купат секој можен играч..

Имаме ограничувања со трансферите заради ФФП незнам што очекувате да го купат секој можен играч..

Па баш дека имаме ограничувања, сите тројца што ги напоменав се слободни играчи.

Такви ни требаат највише, за сите тројца беа заинтересирани нашите а не земаа ни еден

Па баш дека имаме ограничувања, сите тројца што ги напоменав се слободни играчи.

Такви ни требаат највише, за сите тројца беа заинтересирани нашите а не земаа ни еден

да али плата мора да му понудат висока..Годин и Ремзи да, Фабрегас некако не ми е нешто последно време али во нашава средина би бил добар.

Еве бујрум Oби Микел бил слoбoден игрaч.

За Караско се интересирале Манчестер и Баерн, курац и овој ќе го земат :icon_mrgr:

А иначе ние ќе го земевме. [emoji16]

Годин добро ќе ни дојдеше, а Фабрегас не го сакам и ако вредеше немаше да заврши во Монако. Ремзи бара голема плата и ќе беше најплатен играч со Игуаин, исто и оној Рабио. Останува само Бенатија како поевтина опција за во одбрана.

Биглиа се враќа крај на јануари така да само еден играч од среден ред може да очекуваме.
Се пишува само за Данкан, Сенси, Басели, играчи кои поголеми се шансите да ги договорат на позајмица.
Сенси и е прв избор, а овој Данкан во случај ако го продадат Кесие.

Кеси несмеат да го продадат..тешко дека ќе најдат играч како него во напад и одбрана да игра така и на повеќе позиции.
За Бакајоко пишуваше дека ќе го купат ако влезат во ЛШ.

Со овие контакти за Данкан значи или планираат да го продадат Кесие за убава сума или нема да го откупат Бакајоко, а поверојатно ми е првото. Ако треба да се бира помеѓу Бакајоко и Кесие подобро да го задржат Бакајоко. Откако доби поголема минутажа покажа дека е класа над сите и најдобар играч неколку натпревари по ред.
Во ваков трансфер период каде Леонардо е со врзани раце и не сме да троши многу, не може да се надеваме дека ќе донесат некои врвни играчи. Подобро овие двајцата од Сасуоло, отколку играчи како Велосо, Јохансен, Обијанг за кои се пишува овие денови.

Во врска со цените за Сенси и Данкан по 25 мил двајцата, за првиот се премногу и максимум 20 мил можат да понудат иако најреално е 15 мил, а за вториот мислам дека е ок таа сума. На исто ниво е со Кесие додека беше во Аталанта.
Добро е што можат да ги вклучат Локатели и Плицари во договорот, а Локатели ако продолжи вака во Серија Б ќе му е крајот.

Плицари никако давање, освен позајмица или бај бек клаузула. Ако им притреба кеш летово, нека го шитнат Донарума таман си врати форма, и нека го продужат Реина уште една сезона дур го спремат Плицари

Плицари никако давање, освен позајмица или бај бек клаузула. Ако им притреба кеш летово, нека го шитнат Донарума таман си врати форма, и нека го продужат Реина уште една сезона дур го спремат Плицари
Пак со Плицари а? Реина е умрен, се глеа сезонава у ЛЕ коа брани.

Малце разочарувачки делува ова шо Годин и Фабрегас не не рецкаат и ме нервира политикава на Газидис да не носиме искусни и постари играчи со цел да се вратиме у ЛШ, за мене искрено Фабрегас обавезно мораше да се донесе, по секоја цена.

Караско ми праи кејф, а Сенси, Данкан и слични шпекулации сеа за сеа мислам дека не ни требаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom