Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Sega ako ne vrzat barem 5 6 pobedi pa i cel tim da e povreden ne ni zasluzuvat Liga na sampioni
Parma Torino Frosinone Spal Fiorentina Bologna ovie se sledni meca

Нула, нула, победа, победа, пораз, нула ! :icon_mrgr:

3 од 4 погодив, ме изненадија Парма што ја победија.

Добро е, му дадоа на Гатузо 3 текми, една пројде. Уште два пораза и нема да го гледам пиченцево на клупа више

Majko mila koj sport go igra onoj kastiljeho znae li uopste
Каква превара од играч е... барбика пластична, еден дуел не доби катастрофа и он и оној телетабисон Лаксалт!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Кастилехо, Лаксалт, Монтоливо, Халилович и Бертолачи најнекорисни играчи! Значи одма на зима бркање... и после некои утакмици викате Гатузо не прае измени, па не прае Кастилехо или Лаксалт телетабисон да го стае? Маури изигра поубаа утакмица од нив и тоа е грешката што излезе он а не Калабрија!

Со еден шут у гол не решија...
Ама Гатузо е крив што Чалканоглу неможе голот да го погоди... инаку турчинот добра утакмица изигра на таа позиција ама завршница 0.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

И мора да се напомене, не дека е оправдување за овој покушај од игра што го имаме, и што тренер ни е тотален аматер, ама ептен лошо судење добија Милан задњиве неколку кола.

Днска играчиве на Фиоре прскаја ллактои кј ќе стигна а само еден жут добија.

Фросиноне и Спал може да ги добијат со било кој тренер на клупа, а со Гатузо може само и тие бодови да избегаат. Нема оправдување и буквално ништо не го пере за сите испуштени бодови после Јувентус, ни повреди, ни судии, ни среќа, ни ништо.
Нека го летнат уште утре и да се проба да се спаси сезонава додека не е до крај све отидено. Ова нема да се поправи втора полусезона, ова може само на полошо да отиде, сега се реагира ако се планира да се реагира .

После вакви резултати и онаа непотребна измена Маури-Кутроне не треба да чека од управата да му даде уште две шанси, туку сам да си даде отказ.
Било која екипа да дојде ќе извади најмалку бод и нема да прими гол. Екипи како Емполи и Сасуоло имаат подобар тренер.

Фиорентина денес беше полош противник и од Болоња, една шанса и гол.[DOUBLEPOST=1545500644][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Фиорентина ни криви ни должни си победија. Јас и крив и должен трчав од на кафе да одам да ги гледам, излезено се живо и диво низ град, наместо ко секој нормален да сум раат да истерам кафе и ручек ко чоек, трчам дома да ги пуштам гревовиве - истава приказна цел живот, све да си ебам по список.

И да игра и да не игра исто е, а тоа се виде претходните натпревари.

После вакви резултати и онаа непотребна измена Маури-Кутроне не треба да чека од управата да му даде уште две шанси, туку сам да си даде отказ.

Не дека не се согласувам со тоа ова за нов тренер ама изменава не беше некоја негова идеја него Маури не можеше да продолжи, а опции на клупа немавме и мораше да праи нешо вакво.

Неам нишо против Венгер, би требало да е супер опција за клуб у транзиција ко нас, искусен е, знае да игра атрактивен фудбал.

Монтоливо го имаше на клупа и колку и да нема играно оваа сезона сигурно е подобра опција од бек ставен во среднина со двајца.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Го чекам Фросиноне 1&Т1 за 9.000 (поради грешка на мизерната операторка) :D

Со господ напред :popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom