Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Edna rabota ne mi e jasna,trenerot iskaca od hotel da bara kade ke imaat trening?!? Pa ne e makedonska liga ova do tolku da ne e organizirano,se znaese deka ke ostanat vo Rim posle utakmicata so Roma,bi trebalo da bide organizirano.Vaka ispadna bez trening odime na duel so Lazio.
Организирано е све само што проблемот е што нема услови. Немало таков снег во рим 25 години. Башка они имаа тренинг ама во теретана. Само што гатузо сакал на терен тренинг.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

After Ivan Strinic, Pepe Reina will leave Napoli in the summer to join Milan on a free transfer. The Spanish goalkeeper has accepted to play the second fiddle role to Donnarumma. Marco Storari, who had the similar role, will leave.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

After Ivan Strinic, Pepe Reina will leave Napoli in the summer to join Milan on a free transfer. The Spanish goalkeeper has accepted to play the second fiddle role to Donnarumma. Marco Storari, who had the similar role, will leave.

Пепе е добар, ако стварно прифатил да биде втор голман, топ. Па и прв голман да ни биде догодина ако го продадат копиљот не би имал ништо против.

Пепе е добар, ако стварно прифатил да биде втор голман, топ. Па и прв голман да ни биде догодина ако го продадат копиљот не би имал ништо против.
Milan will likely get Pepe Reina this summer - even if he doesn't play, he's an excellent influence in the locker room. Very cheery/positive character. That helps too.

Перин ми е подобар избор за прв голман за повеќе сезони. Мислам дека веќе имаат избрано неколку голмани како Перин, Лено во случај да го продадат Донарума. Мали се шансите да се откжат од него, ама убава понуда може да ги предомисли.

Перин веќе е 25 години, искусен и спремен за трансфер во поголем клуб, сигурно не планира до 30 години да остане со друштвото во Џенова.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Овие сакаат трауми од Галијани да ни остават со фри трансфериве. За на клупа овие играчи Стринич и Пепе не се лоши. Ама покрај вакви трансфери мора се донесат 2-3ца екстра квалитетни играчи во летниот период. Не смее се остане само на вакви трансфери. Мада знам дека се чека на тоа дали ќе обезбедиме ЛШ или не ама сепак.

Ако не победат на дербито забрајте муабети за ЛШ, Монтела ни еба мајката кој е ЛШ у прашање.
Со победа на дербито би имале какви такви минимални шанси за ЛШ, пред се што Интер го има најтешкиот распоред до крај на сезона а Лацио и Рома играат топло ладно.

Со пораз или нерешено на дербито завршува муабетот за ЛШ

Ако не победат на дербито забрајте муабети за ЛШ, Монтела ни еба мајката кој е ЛШ у прашање.
Со победа на дербито би имале какви такви минимални шанси за ЛШ, пред се што Интер го има најтешкиот распоред до крај на сезона а Лацио и Рома играат топло ладно.

Со пораз или нерешено на дербито завршува муабетот за ЛШ
Со победа Милан целосно се враќа во игра плус имаме нешто полесен распоред иако тоа немора да значи ништо.
Со победа Интер ќе добие огромен буст на самодоверба и ќе ја крене формата исто како што ни се случи нас после победата во Купот.
Ја нема да бидам разочаран со нерешено со услов Римјаниве да изгубат.

За Лш треба скоро се до крај да тепаме. Нерешено може само со јуве на гости. И со Наполи играме ама дома и тоа треба се победи. Што е малку појќе нереално.

За Лш треба скоро се до крај да тепаме. Нерешено може само со јуве на гости. И со Наполи играме ама дома и тоа треба се победи. Што е малку појќе нереално.

Интер три месеци со 2 победи се држи во топ 4, нема ништо нереално во оваа мртва лига.

Со победа Милан целосно се враќа во игра плус имаме нешто полесен распоред иако тоа немора да значи ништо.
Со победа Интер ќе добие огромен буст на самодоверба и ќе ја крене формата исто како што ни се случи нас после победата во Купот.
Ја нема да бидам разочаран со нерешено со услов Римјаниве да изгубат.

Со пораз дефинитивно ќе немаме шанси, со победа одлично а и со нерешено ќе имаме какви-такви шанси со оглед дека Интер има доста тежок распоред периодов. После Милан ќе треба да играат уште со Наполи (дома) Сампдориа (гости) Верона (дома) Торино (гости) и Аталанта (гости) така да ќе губат уште бодови со оглед на формата

Во ЛШ ќе се пласира Милан преку ЛЕ. :) Зошто никој не ја спомнува таа опција, не верува никој или сменето е правилото?

Во купат важи правилото гол во гости?

Важи.

Во ЛШ ќе се пласира Милан преку ЛЕ. :) Зошто никој не ја спомнува таа опција, не верува никој или сменето е правилото?

Важи.

ima opciia ama ima mn jaki timovi za nasa nesreka

u nikoja situacija mislam deka milan nemoze da go pobedi atletiko recimo :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom