C
Castiel
Гостин
Каков осет за гол. Исти Пипо. Не ни глеаше кај шутира.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Шала на страна, топ играч е Кутроне само мора малку да поработи на играта со нога надвор од шеснаесетник. Вториот гол исто одлично одработен. Калинич правовремено ја гурна за Калабрија кој што реализираше како цел живот да игра 9ка. Штета што претходно хрватов не реализираше за подигање на самодовербата, но сепак многу покриво ми е што Борини на крај утна скоро празен гол.
Овој и Бонавентура се уствари доказ дека парите не играат никаква улога ако знаеш да одбереш играч, двајцата се платени вкупно 12м еура, а и прееска гледам дека Борини имал само 26 години...јас го мислев за 30-31 година.
Се на се одличен меч за нас на Олимпико. Да не и дозволиш на Рома да создаде чиста шанса на домашен терен е стварно за поздравување, иако реално е да се признае дека после 65 минута они скроз клапнаа. Како и да е, ние сме тие што играме 5 утакмици по ред без примен гол и многу повеќе ми се свиѓа тоа што и на оваа утакмица останавме со чиста мрежа него ли да искористевме се напред и да примевме некој без врска гол за 3 или 4:1.