- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Сигурно Арсенал ваков пристап ќе имаат во двомеч против нас и против вакви екипи.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moжеби минмално се подобри нешто од нас. Ама ти како ги напраи ќе не напунеле ова ќе ни напраеле она ќе ни напраеле. Да беше Монтела уште тренер и да форсираше тоа што форсираше да ќе не напунеа. Ама со овој пристап и формација и игра што ја има сега милан далеку од тоа дека би не напуниле. Па и Б.Дортмунд. Кога може Аталанта да се носи со нив зашто не би и Милан?[DOUBLEPOST=1519334214][/DOUBLEPOST]Паметна измена ова со Кеси. Не треба да се троши многу имаме побитен натпревар со Рома викендов.Каква врска има моменталниов резултат на Арсенал со евентуален двомеч против Милан ајде објасни ми?
По твојава логика - и ние изгубивме од мочаната Ријека, па кој к.р, треба таа утакмица да се земе у предвид на пример ??
И прочитај ме уште еднаш, реков целосно посветени и со фул фокус а не пробување нови формации на старион, и со импровизирана детска постава.
Сепак моево е претпоставка, и што би било кад би било муабет, може звучеше смешно затоа што као ептен го потценив милан (или го преценив арсенал), ама дека се подобра екипа од нас - НА ХАРТИЈА е ноторен факт. И пред се го сметам тоа ради тоа што баш крилата им се најопасни, а нам бековите најслаби.
Ама аргументацијава ти е петтоделенска![]()
ke ne zdrobat Arsenal
Sent from my iPhone using Tapatalk
ke ne zdrobat Arsenal
Sent from my iPhone using Tapatalk
Нема право на настап, Лаказет ќе игра ако се врати од повредата, ако не Велбек.Како и да е ќе биде одлична текма.Aubamejang ke im igra be, on barem im e top![]()
Mislam deka ima pravo za nastap, vo LS igrase prethodno.