- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стана склон на повреди, не може да фати ритамТим Крул еднo време беше дoстa дoбaр вo Њукaсле и зa Хoлaндијa мислaм декa брaнеше,штo му се десилo пa дa гo рaчунaaт зa трет гoлмaн,зaр е пoлoш oд Дoнaрумa пoстaриoт.
Да да, пошто Карло го боли кичма секој ден да доаѓа на тренинзи, преку скајп или вибер му кажува тактики на Гатузо, овој да ги натренира па Карло летоска ако го пушти кичмата ќе превземе.И да, од авион се глеа дека Гатузо секојдневно бил или сеуште е у контакт со Карло. Од сенка он ги дава инструкциите. незнам дали вие го приметивте фактот, ама ја сум убеден дека многу од она што го глеаме на теренот и надвор од него е по допрен глас од дон Карло (или може мене така ми се чини) .![]()

Да да, пошто Карло го боли кичма секој ден да доаѓа на тренинзи, преку скајп или вибер му кажува тактики на Гатузо, овој да ги натренира па Карло летоска ако го пушти кичмата ќе превземе.![]()
Па 2 години се ложите како ќе се врати а он глатко ве одјебува. Сеа па тактики му давал на Гатузо, страшниот и голем тактички мастермајнд Карло Анчелоти.Звучи нелогично и склоно на за тебе препознатливиот мехехехехехе хумор, ама после интервјуто за газета пред неколку дена глава сечам дека имало сугестии и совети од Карло кон Гатузо. Има многу причини/индикации да го мислам истото, иако на крај муабетот се сведува на теорија на заговор.
Незнам од каде ти е муабетот дека ќе не превземе карло следна сезона? Никаде не споменав такво нешто нити па имплицирав со муабетот на тоа.

Сити веќе некое време се интересираат за него..https://www.football-italia.net/117483/agent-napoli-could-sacrifice-jorginho
Ваква прилика ако се укаже не треба ич да се мислат, одлично диктира игра, добар пасер е, доста е сигурен со топка и е одличен играч според мене.

35 baraat