Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Тим Крул еднo време беше дoстa дoбaр вo Њукaсле и зa Хoлaндијa мислaм декa брaнеше,штo му се десилo пa дa гo рaчунaaт зa трет гoлмaн,зaр е пoлoш oд Дoнaрумa пoстaриoт.
Стана склон на повреди, не може да фати ритам

Max Allegri has asked Juventus to bring Milan midfielder Jack Bonaventura to Turin next season

LOL!!!!

Логично...:kafence:

bonaventura.jpg

И да, од авион се глеа дека Гатузо секојдневно бил или сеуште е у контакт со Карло. Од сенка он ги дава инструкциите. незнам дали вие го приметивте фактот, ама ја сум убеден дека многу од она што го глеаме на теренот и надвор од него е по допрен глас од дон Карло (или може мене така ми се чини) . :D
Да да, пошто Карло го боли кичма секој ден да доаѓа на тренинзи, преку скајп или вибер му кажува тактики на Гатузо, овој да ги натренира па Карло летоска ако го пушти кичмата ќе превземе. :icon_lol::D

Да да, пошто Карло го боли кичма секој ден да доаѓа на тренинзи, преку скајп или вибер му кажува тактики на Гатузо, овој да ги натренира па Карло летоска ако го пушти кичмата ќе превземе. :icon_lol::D

Звучи нелогично и склоно на за тебе препознатливиот мехехехехехе хумор, ама после интервјуто за газета пред неколку дена глава сечам дека имало сугестии и совети од Карло кон Гатузо. Има многу причини/индикации да го мислам истото, иако на крај муабетот се сведува на теорија на заговор.

Незнам од каде ти е муабетот дека ќе не превземе карло следна сезона? Никаде не споменав такво нешто нити па имплицирав со муабетот на тоа.

Звучи нелогично и склоно на за тебе препознатливиот мехехехехехе хумор, ама после интервјуто за газета пред неколку дена глава сечам дека имало сугестии и совети од Карло кон Гатузо. Има многу причини/индикации да го мислам истото, иако на крај муабетот се сведува на теорија на заговор.

Незнам од каде ти е муабетот дека ќе не превземе карло следна сезона? Никаде не споменав такво нешто нити па имплицирав со муабетот на тоа.
Па 2 години се ложите како ќе се врати а он глатко ве одјебува. Сеа па тактики му давал на Гатузо, страшниот и голем тактички мастермајнд Карло Анчелоти. :D

Gattuso: "The payment to Porto [for André Silva] arrived two months before the deadline, and even the Portuguese club was surprised by this. If there is no money then how would that be possible?"[DOUBLEPOST=1519238479][/DOUBLEPOST]Конти денес го имал првиот целосен тренинг после 5 месеци.

Последно уредено од модератор:
Уште еден играч покрај Диавара кој имавме шанса да го земеме за џабе исто и Зиелински. Тогаш дозволија Наполи да ги собере сите тројца.
Ќе го продадат во ПЛ

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nikola Kalinic has reportedly attracted interest from Eintracht Frankfurt, but Milan are demanding €35m for the striker. [Calciomercato]

:LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:35 baraat :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:

Bertolacci to Mediaset: “My future? After my loan spell [at Genoa] ends I will return to Milan but I am curious to see what will happen.”

@jamey jasta Овој Арсенал ќе не прегазеше? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Каква врска има моменталниов резултат на Арсенал со евентуален двомеч против Милан ајде објасни ми?
По твојава логика - и ние изгубивме од мочаната Ријека, па кој к.р, треба таа утакмица да се земе у предвид на пример ??
И прочитај ме уште еднаш, реков целосно посветени и со фул фокус а не пробување нови формации на старион, и со импровизирана детска постава.

Сепак моево е претпоставка, и што би било кад би било муабет, може звучеше смешно затоа што као ептен го потценив милан (или го преценив арсенал), ама дека се подобра екипа од нас - НА ХАРТИЈА е ноторен факт. И пред се го сметам тоа ради тоа што баш крилата им се најопасни, а нам бековите најслаби.
Ама аргументацијава ти е петтоделенска :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom