Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Karti koga i kako mozat da se najdat za derbivo Milan Juve na 29ti okt? ne sum bil ne sum zapoznaen koga se pustaat karti i takvi raboti, ima nekoj po zapoznaen da me upati? i koj e ZA odenje bujrum, da se organizirame nekolku luge da odime da go gledame nasiot Milan ko so e redot, a ne so Skendija :D

decki iam 4 karti na sever, blok 13, red 16
po 800 gi davam
ako nekoj e zaineresiran neka pise

Дечки имам две карти вишок за на запад,блок 27,ред 20
400 ден.

дечки некој од вас да е од охрид и да иде за утакмицава со кола и да се враќа? или ако знаете некој? триста глупости ни се издешаваа со на другарот колата у пичку матер дефект у знак прашање ми е одењето на утакмица а карти купени уште пред две недели :boksix:

Niang: "The stress is not related to a technical issue but what's happening off the pitch and how things are going."
Niang: "I just want to choose where to go. I want to choose by myself and not others do it for me."

Нема спас од циганот ама добро е што има договор до 2019 па не е во позиција да не уценува, ако има барем малку памет ќе си замине додека има тимови што го бараат

Убаво звучи понуда од 22-23 мил, ама не може друг да избира место него.
Тоа ти е како на тебе некој да те притиска да потпишеш побогат договор и да одиш на работа во Русија, а ти сакаш во Англија или Италија каде знаеш каков е начинот на живот и веќе имаш искуство.

Нека земат и 12 мил и нека оди каде сака.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Па нека ги натера Торино да понудат повеќе колку што би била реалната сума а не да се зафркаваат со мизерни понуди од 12м

Тоа е зафрканции со клубот и сигурен сум дека Мирабели и Фасоне нема шанси да го пуштат за толку. Нека седи на клупа ако не си замине и тоа е тоа нека чека до 2019 со минимална минутажа на веќе добиени утакмици, 12-13м од Торино нема да ни направат разлика а он и свињата негова од агент нека си ебат матер..

Крај краева нека го дадат на позајмица у Џенова ќе им се најде, сигурно не им дошло на нашиве до тие 15 милиони... :icon_mrgr:

а за утре најверојатно ова ќе биде формацијата...
Кутроне и Силва ќе пунат... ако има кој да им намести :icon_lol:
21083047_665149830358648_5558406425967017036_o.png

Секако нека има загуба клубот само желбата да му се удоволи. За да оди кај сака треба да го бара некој. Нианг е во сопственост на Милан а не обратно.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Karti koga i kako mozat da se najdat za derbivo Milan Juve na 29ti okt? ne sum bil ne sum zapoznaen koga se pustaat karti i takvi raboti, ima nekoj po zapoznaen da me upati? i koj e ZA odenje bujrum, da se organizirame nekolku luge da odime da go gledame nasiot Milan ko so e redot, a ne so Skendija :D

Ја пишав уште пред 2-3 недели за карти кај може да се купат, ама не добив повратна информација

Имам една карта за Блок 18. Беше за мене, ама се раболев па нема да можам да одам, ако сака некој нека каже.

дечки некој од вас да е од охрид и да иде за утакмицава со кола и да се враќа? или ако знаете некој? триста глупости ни се издешаваа со на другарот колата у пичку матер дефект у знак прашање ми е одењето на утакмица а карти купени уште пред две недели :boksix:

Јас сум веќе Скопје и ќе останвам иначе ќе можевте да дојте со автобус а да се враќате со мене..

Дали знае некој колку е сигурно работава со ваучерите за влез? Некои луѓе ми викаат дека порано наишле на проблеми за иста ваква ситуација и пропуштиле цело полувреме.

Ќе носите ли дресови од Милан или мислите дека може да има проблем со овие од Шкендија???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom