Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
МериотJa za zapad kupiv, mi rekoa tamu ke bidat na milan ama izgleda so balisti ke mirisam loj 90 minuti.
Doznajte vo koj hotel ke bidat sakam ds sredam nekoi raboti so abate i montolivo
Мериот
Кеси,Хакан и Конти изгледа нема да доаѓаат
http://sportmedia.mk/fudbal/milan-bez-nitu-eden-trening-vo-skopjeкај виде за Мериот , мене Плаза ми кажаа
Плаза да беа у игра, ќе ставеа на ФБ нивен дека ќе бидат кај нив, така да Мериот екај виде за Мериот , мене Плаза ми кажаа
Шкендија ќе се најверојатно исток 9-10 блок... пошто коа бев кј нив у фан шопот да купим карта тие блокој беа штиклирани, а и еден блок на запад (најверојатно за курва суд)Ja za zapad kupiv, mi rekoa tamu ke bidat na milan ama izgleda so balisti ke mirisam loj 90 minuti.
Doznajte vo koj hotel ke bidat sakam ds sredam nekoi raboti so abate i montolivo
Највише и затоа сум Нианг да замине, луда глава ќе се фати со некој од новиве ќе му ебе кариера..Niang presented a medical certificate to Milan saying that he cannot attend training in the next 10 days due to psychological problems [Sky]
Некoј имa прoблеми вo глaвaтa.
Ja za zapad kupiv, mi rekoa tamu ke bidat na milan ama izgleda so balisti ke mirisam loj 90 minuti.