Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ja za zapad kupiv, mi rekoa tamu ke bidat na milan ama izgleda so balisti ke mirisam loj 90 minuti.
Doznajte vo koj hotel ke bidat sakam ds sredam nekoi raboti so abate i montolivo

Ja za zapad kupiv, mi rekoa tamu ke bidat na milan ama izgleda so balisti ke mirisam loj 90 minuti.
Doznajte vo koj hotel ke bidat sakam ds sredam nekoi raboti so abate i montolivo
Шкендија ќе се најверојатно исток 9-10 блок... пошто коа бев кј нив у фан шопот да купим карта тие блокој беа штиклирани, а и еден блок на запад (најверојатно за курва суд)
инаку и ја сум запад... а и со балистите да смо нема гајле секако сите ќе бидемо со црно црвено дресој :icon_mrgr:

Блок 8 има некој од вас? И јас мислев запад ќе се Курва Суд, па од таму зедов карта.

Niang presented a medical certificate to Milan saying that he cannot attend training in the next 10 days due to psychological problems [Sky]

Некoј имa прoблеми вo глaвaтa.

Niang presented a medical certificate to Milan saying that he cannot attend training in the next 10 days due to psychological problems [Sky]

Некoј имa прoблеми вo глaвaтa.
Највише и затоа сум Нианг да замине, луда глава ќе се фати со некој од новиве ќе му ебе кариера..

А среќа па Калиниќ не го правеше истово ова :свиркам: само он го правеше за да качи од магаре на коњ,имбецилов го прави за да иде во факинг торино.
Сега веќе не е ни важно дали ќе го дадат за 10-15-20,важно е да си оди. Ваквите се чистат во предсезона и дур немаа видено дека милан има новцазабацање и дека не им требаат очајно пари,истово ова ќе го правеа кучка и лападула ако им оставеа простор. Сеа нека го игра со Шкендија Монтела мудрецот,нека го евалуира уште еднаш,може ќе биде човек некогаш од наркоманов.

Повикани играчи за натпреварот со Шкендија
1.jpg

Мора Кеси да го почне натпреварот со ваков “избор“ во средината, па после прво полувреме нека го извадат да одмара.

Последно уредено од модератор:
Ништо дека ќе го видам Џиџио во живо :place::place::place:
MD_ Не глупирај се,со врзани очи да играат нема да пропуштат 6-0 водство. Баш напротив Кеси мора да одмара пошо е потребен за во лига,сакам овој од примавера Занелато да игра детево располага со добра техника и креација.

Изгледа 3-5-2 со Кутроне и Андре Силва со напад
На голот Сторари
Одбрана: Бонучи, Запата и Ромањоли
Среден ред: Калабрија, Занелато, Локатели, Маури и Антонели

Замени: Антонио Донарума, Сусо, Борини, Кесие, Гомез и Абот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom