Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Маркизио мора да игра ако сака да оди на светско и има шанси да побара трансфер. Или кај нас или во Челзи кај Конте. Единствено кај него ме плашат повредите во изминатите две сезони.

:pos:mrcmilan.jpg

Бараме играч од среден ред затоа што немаме доволно. Која е логиката да ни бараат и да даеме играч од среден ред во трампа за друг? Пак да ни фали еден? :pos:

Уствари па, нивно е да бараат. Наше е да им го дадеме. Пак. Цел.

Levo krilo uste (Keita) :D i dosta e..za turcinov neznam zosto ne odigra dobro pa i vo timot na koloto e kako so vidov..ne bese los a Cutrone bi bil ekstra za od klupa..nisto cudno da bide i prv izbor ako prodolzi vaka.

So Shkendija ke bide ladalka sekako..neka igra so site rezervi.

абе дечки у четврток ќе има некое збиралиште да се видимо кајганџии пред утакмица негде, некоја фан зона или слично ??
Ја ќе бидем со @DadoTom па ако има пишите

абе дечки у четврток ќе има некое збиралиште да се видимо кајганџии пред утакмица негде, некоја фан зона или слично ??
Ја ќе бидем со @DadoTom па ако има пишите
Јас сум за, ако се собериме мојме да се видиме кој сме и шо сме.

како мислиш дали пишале нешто за промена на картите? па на билетара нели пред утакмица

Ako treba 30k da menuvaat pred utakmica turi im ... doma ke si gledam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

А пишаа нешто за промена на картите? @Клипче

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ќе имало наскоро инфо и толку, сфе ќе им ебам ако треба сите у четврток да мењаме карти, гунгула ќе биде.

Ќе праиме ние едно 10 души кафана пред утакмица, ако сакате бујрум.

Емре Мор [emoji23]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Дечки со ваучерите ќе можело да се влага, денес стигна информација (mail) :) (y)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom