Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ја негде сретнав информација дека уствари скоро свите земени фудбалери ни се на рати, и дека летово Фасоне и Мирабели уствари потрошиле негде околу 60-70 милиони од вкупно 180 колку досега се проценети играчите што ги земавме.

Фасоне иде утре у Кина заедно со Биља и Бонучи и ќе разговарал со жутите за плус паре за трансфери :icon_mrgr:

Дај ги вамо и Аубемајанг и Белоти и Модриќ и Ракитиќ :pos::pos:

Taj Mirabeli mi e nekoja mafijaska faca ima sansi i zakani da i e pratil na Juve za Bonucci :D

Eden spic samo i dosta e..Bakica i Lapadula koj si otide out..za Lapadula mi e krivo posto ne e los igrac a za Milan davase sekogas maximum..od klupa koga i da vlezese davase selogas energija.

Ako igra 3-5-2 Montella kje nema prostor za krila kako Suso..iako lani bese najdobar vo takva formacija kje go nema verovatno.

За 3-5-2 ќе ни требаат најмалку 4 напаѓачи. Долга е сезоната и плус ќе треба да ротираат за куп, ЛЕ ако се квалификуваат, за борба за топ 4 во лигата.
Затоа можно е да донесат двајца. Еден поскап и еден до кај 20 мил.

Yonghong Li: "I guaranteed Milan many signings from day one. We will return great in Italy and Europe, we will surprise our fans."

Последно уредено:
Demek Locateli pobarak sam transfer u Juve, posto ocigledno e deka nema da igra mnogu godinava. Neznam kako misli deka u Juve ce igra ali aj :)
Neka im go dadat slobodno i nego i de shiljo, taman da vratat pola od parete od bonuci :)
I mukata malce polesna kje im bide

Голема грешка ќе направат ако го продадат Локатели, се подзачисти малце средниов ред така да ако играме и Еврола лига сигурно ќе добие доста шанси сезонава

Прифаќам продажба единствено ако планираат да го донесат Раџа на негово место :D

Ја Локатели и Шиљо би им ги дал за негде околу 30 мил,чисто за да се задржи принцип,почит и добри односи во иднина,тоа а и членовиве на фан клубов нивни се на раб од самоубиство така да... :icon_lol:

Голем шок е ова за туку да помине,не се заебавајте,ова е ко Неста или Малдини кај нив да отидеа
ситница ќе добие за возврат Јуве,а Милан сигурно над 20 мил.

А и реално покрај Кеси,Биља,Бонавентура,Чаланоглу,прашање е колку ќе игра Локатели,не дека таму ќе игра ама ако сака да иде слободно. Ова е само знак дека Донарума и Ромањоли се недопирливи така да (y) ......а ако го заменат со некоја ѕверка во средина пошто будала е кинезов денес рекол сакал да продолжам да ги изненадувам фановите ќе биде шприцална :motorce:

Такви играчи како Локатели излегуваат секоја сезона. Не е талент кој го има еднаш во 100 години како Донарума пример.
Последен бил што треба да се продаде. Бреј.
Нека оди каде сака и така кај нас оваа сезона нема место за него.
20 мил за двајцата и нека ги соберат. Не ме чуди Алегри да почне тимот да им го полни вакви играчи.

BREAKING: @FabrizioRomano says Belotti has given his ok to Milan through intermediaries.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Такви играчи како Локатели излегуваат секоја сезона. Не е талент кој го има еднаш во 100 години како Донарума пример.
Последен бил што треба да се продаде. Бреј.
Нека оди каде сака и така кај нас оваа сезона нема место за него.
20 мил за двајцата и нека ги соберат. Не ме чуди Алегри да почне тимот да им го полни вакви играчи.

BREAKING: @FabrizioRomano says Belotti has given his ok to Milan through intermediaries.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Не можеш да знаеш, оној жонглер беше талент што се раѓа во илјада години, требаше со 16 години да биде првотимец и да не внесе во ЛШ... :)

Во принцип не треба многу да се тресеме. Гледаме што бидна со Шарави, Јанужај и милион други.

Милан влегува во доста динамичен период, во 2018 треба да очекуваме и позвучни имиња. Така да младиве ќе треба да научат да бидат во сенка, а паметно би било да ги продаваат со опција да можат повторно да ги откупат... И нормално, што помалку да одат во ривалски клубови, иако и тоа нема да може да се избегне секогаш.

Ај не бидете ко Јувенташиве сега, последен играч е шо требит да му се продајт на Јуве знаеќи го дека поседуват талент и дека мојт да ни се удрит од глава како Пирло само шо среќа Пирло беше стар. Может милјон комбинации да напрает да го пуштат на позајмица без одкуп со одкуп, па со право да го вратиме за одредена сума, имат екипи во Сериа а барем за тоа, греота е да му го дајш на Јуве на тацна за 10м баш сега кога финансите и не ни се некој голем проблем.

Ako igra 3-5-2 Montella kje nema prostor za krila kako Suso..iako lani bese najdobar vo takva formacija kje go nema verovatno.
Лaни нa пoчетoк Мoнтелa гo убедувaше Сусo декa имa местo зa негo вo Милaн,и oвoј врaти сo oдличнa игрa.Мислaм декa му е еден oд пooмилените игрaчи и декa ке oстaне.Сусo мoже дa игрa вo 4-3-3,3-4-3 и 4-2-3-1.Кaкo и дa е ке имa мнoгу утaкмици дa се игрaaт и мислaм декa честo ке ги рoтирa Чaлaнoглу,Сусo и Џек a бoгaми и Мусaчиo,Бoнучи и Рoмaнoли и немoрa дaзнaчи декa мoрa дa игрaaт сите зaеднo вo првите единaесет.Ке имa дoстa рoтaции зaтoa штo сум сигурен декa и Мoнтелa сеуште незнaе кaкo би игрaл Милaн нaреднaвa сезoнa.
Единo Бoрини не гo гледaм вo Милaн и незнaм нa кoјa пoзицијa би игрaл.:icon_mrgr:
Мислaм декa дoбрo ке се снaјде нa пoзицијa левo крилo вo Џенoвa вo Јaнуaри.

Не знам дали доаѓањето на Бонучи излезе наеднаш или на него работеле подолг период, но со негово доаѓање изгледа првата опција е да се игра со тројца позади.

Затоа се зборува за двајца напаѓачи, а не за крила. За да игра Милан со крила, би требало да купат уште две крила. Во мај/јуни имаше шпекулации за крила, сега се изгубија нешто.

Плус, Монтела игра со тројца во средина, ако се сеќавам во Фиорентина играа Борха Валеро, Пизаро и Аквилани. За да игра во Милан со крила, а во одбрана да се тројца би требал да ја менува својата филозофија. Плус што во формација со тројца позади, бековите би требало да се крила.

Поради сето ова мислам дека прва опција им е 3-5-2...

Кој фали на сликава?
6d3f8afe952006e1eddba080b2c5800a.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom