Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
I za Casemiro pisuva[DOUBLEPOST=1499868145][/DOUBLEPOST]Ajde eve ni igrac za od klupa Ghezzal.

Последно уредено:
Борини :pos:

Untitled.jpg

Ghezzal and his brother have just left after meeting with Milan officials.
Biglia will have a decisive meeting with Lazio in the coming hours. The player pushes to join Milan.
As early as today, Mirabelli will make a direct request for Renato Sanches from Mendes.

Се искмплицира трансферот на Шик во Јувентус и доколку не успеат да го земат еве шанса на нашите за 25-30 мил. :pipi:

Последно уредено:
Интересно лето, одамна сме немале вакво, а и одамна не сме ја чекале сезоната да почнит уште во почеток на јули со нетрпение...
Биља, Санчез, Модрич мене па желба ми е Ковачич да го донесат. Нормално пошо на Модрич не се надевам.

Official: Milan announce they have received a tranche of €22m related to the capital increase agreed in board assembly on May 18

Bertolacci will join Genoa on a dry loan with no option to buy, done deal

Milan i Antalyaspor su postigli dogovor o prelasku Sose u turski klub za €6m, ali je Argentinac odbio ovu ponudu. #Sky prenosi takodje da je Sosin agent trazio platu od €5m godisnje za svog klijenta.

:tapp:
У Милан истите пари ги зима за седење на клупа. У Анталијаспор ќе треба да се поти колку што не се испотил 2 години предходно.

Глупи шпекулации околу платата на Соса. Добар беше вчера не знам што толку сакате да си оди. Добар е за на клупа.

Абот мора да ги носи тие наочари.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

6m Sosa kade ziveeme be :)

Dobar e za na klupa ali il capitano ke ostane sigurno taka da ako dojde Biglia ke bide visok vo sredina.

Се повеќе шпекулации за Бонучи. И според Di Marzio сме биле заинтереситани, а и неговиот агент изјавил дека сакал да си оди. Мада сепак ова ептен нереално ми е.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Последно уредено од модератор:
Абе не си прајте филмои каков црн Бонучи.
Па уште последно некој објавил дека ни Ромањоли немало да биде вклучен него Де Шиљо плус пари.

При здрави прави и пуни со паре Челзи и Компанија, Бонучи кај нас ќе дошол :icon_lol:

Се цепидлачиме со Лотито за Биља месец дена, Бонучи ќе го земале :pos:па и за Де Шиљо и 50 милиони :icon_lol:

Ама глуп потез со Бертолачи на сува позајмица. Сеа барај му замена и таложи играчи во тимот. Или продавај или остави го во тимот годинава ќе има простор за сите да се докажат.

Нема место другар а неможеш ни да го продадеш ке треба 1 милион да му извадат овака мош ке се покаже па догодин ке му извадеме некој милион повеќе.Плус у Џеноа има доста млади играчи можат да го искористат на полусезона за некој.[DOUBLEPOST=1499903469][/DOUBLEPOST]Ке останат најверојатно:Монтоливо,Локатели,Кеси,Бонавентура,значи ке земеме уште некој за во средина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom