C
Castiel
Гостин
Турчинот нема натпревар изиграно од септември. Ќе му биде потребно време.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Го испушивме у смисла шо малиот од шпекулации за 4-5м стигна до 7м по сезона, реално тоа и била целта на Раиола сигурно инаку јас бев по секоја цена да продолжат и да може да му се извади сума ко шо доликува на моменталниот пазар за малиов пошо греота е да не искешираме 100м ако веќе сака да си оди.Не би рекол,баш ќе го изедевме да си го истеравме инатот и за една година да си отидеше без пари.
Мора да се биде умен,нема да може секоја година по 150 мил. да се вложуваат,тие 70-80 што ќе ги земат кад тад од него итоа како добро ќе се најдат.
Тоа е тоа,сега нека си ги оправда парите,не дека ќе штедиме на пари,туку трагичното е што ја изгуби почитта кај повеќето фанови,а можеше да биде легенда на тимов каква што никогаш не бил некој голман. Може кога ќе порасне ќе му дое памет малце,може не,ќе видиме.
П.С. Мирабели,каква ебана легенда е човекот,јасно им дава на сите до знање кај се наоѓаат и што значи овој тим за фудбалот. Капа доле.....среќа Фасоне надополнува со дипломатија и смиреност,баш се good cop bad cop.![]()
За платата да,ама јбг затоа и ја одбија првата понуда со свињата,знае што прави гадот,ама пак кога ќе видиш дека под 15мил за друг голман немаше да бидеме,ете ти ја платата за 2-3 сезони а и тој новиот ќе земаше плата....не знам тешка ситуација беше ова,ептен комплицирана ама се заврши некако,бар да не му ја мислиме за голман сега.Го испушивме у смисла шо малиот од шпекулации за 4-5м стигна до 7м по сезона, реално тоа и била целта на Раиола сигурно инаку јас бев по секоја цена да продолжат и да може да му се извади сума ко шо доликува на моменталниот пазар за малиов пошо греота е да не искешираме 100м ако веќе сака да си оди.
Се спрема терен за да го шитнат наредно лето.Сеа држи вода она шо Раиола го збореше за булинг
Иначе го испушивме малце поеќе у војнава со Раиола, ем 6м за него ем брат му за 1м по сезона....
Ама затоа ако сака да си оди пак наредно лето, ќе го ошурите некого 60-70 и ќе си ги вратите и овие париСеа држи вода она шо Раиола го збореше за булинг
Иначе го испушивме малце поеќе у војнава со Раиола, ем 6м за него ем брат му за 1м по сезона....
Од глупите шпекулации од Медиасет за денес е Де Шиљо и Ромањоли плус пари за Бонучи.