Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Палам твитер и ми искача ова, одма ми застана срце, ладна вода изби од мене у пизду матер уше ова ни требаше и на крај глеам фејк твит е, семе ли му ебам покварено.

456c970b1f584a9f99136b56e0a5d736.png

Иначе муабет искочи дека му го понудиле на Галијани Фабрегас и требало да одговори до 3 саат ама најверојатно ќе им каже дека не ни треба, иаме везњаци.

Ongoing contacts between Milan and Fabregas to sign the midfielder. The player earns €8m/year with Chelsea [Di Marzio].[DOUBLEPOST=1472644360][/DOUBLEPOST]BREAKING: Contacts between Milan and Inter for Stevan Jovetic [Sky]

Последно уредено од модератор:
Ххахаха не си прајте бајрам со паметот бе. Јоветиќ и Фабрегас :icon_lol:
Немамо паре Лакроа некој од Сион да купимо ќе сме го земале Фабрегас :pos:

хаха секако дека ќе земат некој од овие..од Џенова некој сигурно денеска иде :D

иде бе готовоо :D

Цел ден си викаш во себе >

ac milan.jpg

А знаеш дека било кој и да е одговорен во моментов за трансфери во Милан, трансфер дедлајнов го прати од телефон на екипа.мк

Мене ми се чини дека позади наводниот договор за продажба, има арома на говна и бљувотини.
Големи бизнис играчи се тие, кој ги знае, можеби се е тоа фарса за перење пари на Берлускони или кинезите.
Сите шпекулации, сите наводни продажби на Милан, сите тие таинствени кинески милијардери беа сомнителни, онака ги читаш/глеаш и знаеш дека нешто мутно се дешава у позадина.

А и чудно е вака што стариов цело време наводно пак ќе кажам одлагаше продажба, се тоа се пролонгира, 300 датуми се спомнаа, за да на крај за 2 дена НАВОДНО го продаде милан? мноооогу сомнително.
А и фактот што Милан(односно новите газди) ама баш денар не вложи во трансфер пазарот е исто така сомнително.
Демек неможат да го измаваат Галијани, тешкотии при процена на финансиската состојба у клубот, недоверба у Берлускони? пффффффф.Силвио и сопствената ќерка у истиот момент ќе си ја продаде ако стане збор за кеш. Па затоа ми изгледа дека и он некако незнае кај тера.
Незнам, ипак напамет зборам, поентата ми беше дека нешто многу матно се дешава позади целата оваа драма "продажба на Милан". Ако се има волја, се тоа за 2-3 минути ќе се решеше и ќе се реши...

А дека времето на Галијани е отидено, тоа е факт.
Што знам, порано стварно јаки трансфери праел, ама кој не би сакал да игра у Милан пред 10 години рецимо? Сеа резервисти од Челзи неќат да помислат.
Незнам што се чудите Галијани неспособен, се немало пари а-у, па било кој фудбалер од Пјаца/Витсел/Рог и тн и тн.... доволно е само една единствена утакмица да гледа на Милан задниве 2 години за да НЕ посака да дојде. Мислам, какво мртвило од фудбал играме, само надолна линија у кариерата може да има било кој играч што би дошол. Милан е симбол на нединамичен, спор, бавен фудбал генерално, и сите играчи тоа го знаат и се свесни за истото. Плус, каква идиотска постава имаме, не е ни чудо што секој озбилен трансфер таргет не одбива.

пффффффф.Силвио и сопствената ќерка у истиот момент ќе си ја продаде ако стане збор за кеш. Па затоа ми изгледа дека и он некако незнае кај тера.

Нека каже само колку и бара :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Според Sky Sports UK, сте пратиле задоцнета понуда за Вилшер зошто тој веќе изгледа е договорен со Борнмут.

I na kraj rinkon i ranokia
Milan have asked for Luca Rigoni from Genoa, according to Corriere della Sera.

Aко го направи ова ќељавото ...[DOUBLEPOST=1472658553][/DOUBLEPOST]
Според Sky Sports UK, сте пратиле задоцнета понуда за Вилшер зошто тој веќе изгледа е договорен со Борнмут.
Нема везе и на време да сме понудиле па би одбрал Борнмут пред моменталниов Милан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom